Remaniere guvernamentală. Numele noilor miniștri, pe biroul lui Iohannis

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC

Premierul Viorica Dăncilă a transmis miercuri seară preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a noilor miniştri de la Justiţie, Fonduri Europene şi Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, după ce Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis înlocuirea din funcţie a lui Tudorel Toader, a Rovanei Plumb și a Nataliei Intotero.

În locul acestora au fost agreate ca propuneri deputatul Oana Florea la Ministerul Fondurilor Europene, senatorul Liviu Tit Brăiloiu la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni şi deputatul Eugen Nicolicea la Ministerul Justiţiei.

Despre înlocuirea lui Tudorel Toader, premierul Viorica Dăncilă a spus că acesta a promis multe lucruri pe care nu le-a finalizat și că îi va cere ministrului să demisioneze. Deocamdată, Toader refuză acest lucru. Ceilalți doi miniștri au fost înlocuiți datorită candidaturii lor la alegerile europarlamentare.

Cu privire la miniștrii propuși, Viorica Dăncilă a declarat: „Oana Florea, votată pentru a fi ministru al Fondurilor Europene este o colegă care are experiență, a lucrat la Bruxelles, are experiență în ceea ce privește fondurile europene. Liviu Brăiloiu, propus pentru Ministerul Românilor de Pretutindeni a stat mult timp în Spania, deci este familiarizat cu problemele românilor de acolo. Pentru ministerul Justiției nu am avut o propunere, dar colegii au stabilit să fie domnul Eugen Nicolicea”. Cei trei trebuie să primească, însă, și acceptul președintelui Klaus Iohannis pentru a deveni miniștri.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Lazăr face pasul înapoi: se cere la pensie
Aflat sub un tir tot mai dur și intens de critici după dezvăluirile despre activitatea ...