Un deputat USR crede că ÎNVIEREA e un fake-news

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Deputatul userist Iulian BULAI a fost la Înviere, zice pe pagina sa de socializare. Şi ce a învăţat despre momentul Înălţării? Că apropiaţii lui Iisus au mituit martorii şi au promovat un fake-news.

Citiţi şi: Oferta USR-PLUS / „Oamenii noi” sunt copiii securiştilor care au STUDIAT în străinătate

Învierea este şi despre tentativa unui grup criminal organizat de a promova un fake-news. Mituind martorii şi promovând un mesaj fals. Se întâmplă asta şi în zilele de astăzi. La tv sau pe stradă, sau în Parlament. Fenomenul e vechi de când lumea. Iată că întâmplarea de la Ierusalim de acum 2000 de ani a schimbat lumea şi oamenii, iar tentativa de fake-news a rămas doar o încercare nereuşită de cosmetizare a adevărului”, scrie Bulai pe contul lui de Facebook.

BULAI interpretează BIBLIA

Citeşte şi: Pupila lui CIOLOŞ loveşte din nou: „metanul emanat din flatulaţie, factor cauzator al încălzirii globale”

Deputatul USR continuă: „Să avem speranţă aşadar. Fake-news vin şi trec. Adevărul rămâne. Interpretat de către fiecare dintre noi. Dar nicidecum nu poate fi cumpărat cu bani. Se aplică în credinţă, politică sau relaţiile interpersonale. Asta am înţeles eu aseară la slujba de Înviere! Hristos a înviat!”

Deputatul interpret al Bibliei pune paragraful Matei 28, 12-15, despre ademenirea străjerilor, fără a înţelege că acest mesaj era al lui Iisus care le-a apărut în carne şi oase mironosiţelor. NU al propagandei creştine.

 

 

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Tentativă de PUCI în Venezuela! Nicolas Maduro voia să fugă în Cuba!
Liderul opoziției din Venezuela și cel recunoscut ca președinte-interimar de peste 50 de țări, Juan ...