DACIAN CIOLOŞ, cândva: “LIVIU DRAGNEA îmi e AMIC”

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Dacian Cioloş a avut şi alte păreri în viaţa lui despre oamenii politici. Pe vremea când era prim ministru şi guvernarea sa depindea de voturile din Parlament ale PSD a avut cuvinte elogioase despre Liviu Dragnea. „Aş spune că e un amic. Si cred eu ca pe discuţiile pe care le avem pe programul de guvernare, putem vorbi şi de o relaţie de încredere. Mi se pare un om serios, cu care se poate discuta în mod serios”, a spus DACIAN CIOLOŞ, în timpul unei emisiuni de la Antena 3 din anul 2015.

„În politică nu există duşmănii, doar adversari”, spunea CORNELIU COPOSU, la înmormântarea lui Vintilică Brătianu din 1994 la Florica.

Citeşte şi: Vezi PLANUL ce se discută la SIBIU! Ne afectează pe TOȚI!

Tot atunci, marele lider ţărănist şi anticomunist notoriu spunea: „Închin steagul naţional ţărănesc în cinstea ilustrei familii (Brătianu n.a.), fără de care România modernă nu ar fi existat. Rămâi cu bine, Vintilică, dragă.”

Ulterior, urmaşii lui Corneliu Coposu au adoptat discursul urii faţă de adversari şi au dispărut de pe harta politică. Unii sunt cadre active ale serviciilor de informaţii alţii s-au retras să-şi crească nepoţii.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
PSD organizează AZI cel mai mare MITING ELECTORAL din istoria MOLDOVEI
PSD organizează joi un miting la Iaşi, la care sunt aşteptaţi peste 40.000 de membri ...