Scrisoarea EMOȚIONANTĂ a unei tinere din armată către tatăl ei! CITEȘTE AICI:

Valentin Borcea ACTUALITATE SOCIAL

O tânără militar din Armata Română îi scrie duminică părintelui său, de Ziua tatălui, exprimându-şi mândria de a nu fi o prinţesă, ci o luptătoare, care poartă o armă în mâini, doarme în corturi şi face instrucţie ca un bărbat.

„Tată, ştiu ce simţi când mă vezi aşa. Ştiu că ţi-ar fi plăcut să mă vezi în rochiţă şi cu părul lung pe spate, ‘ca o prinţesă din poveste, prinţesa lui tata’, cum îmi ziceai când eram mică. Dar eu nu sunt aşa, îmbrac uniforma militară şi aceiaşi bocanci în fiecare zi, îmi prind părul cât mai strâns şi îl bag sub cască, mă colorez pe faţă şi suntem toţi la fel. Fata lui tata a crescut… poartă o armă în mâini, doarme în corturi şi face instrucţie ca un bărbat! Nu mi-e uşor, dar trebuie să le arăt că pot, tată, trebuie să fiu puternică ca ei!”, afirmă tânăra, într-o postare pe pagina de facebook a MApN.

Ea susţine că s-a „maturizat” şi, deşi nu este asemenea celorlalte fete, totul va fi bine pentru „prinţesa luptătoare”.

„Ştiu că ţi-e greu să mă vezi atât de serioasă, într-o lume kaki. Nu mai râd atât de des, dar nici nu mai plâng. M-am maturizat. Vorbeşti cu toţi despre mine cu mândrie, dar ai sufletul strâns pentru că nu poţi fi liniştit. Nu sunt ca celelalte fete şi te întrebi cât a mai rămas din feminitatea mea. Nu sunt o prinţesă, tati, dar sunt o luptătoare! Ştiu ce simţi când mă vezi aşa, dar promit că sunt bine!”, se mai arată în postarea tinerei militar, scris Agerpres.

În România, Ziua tatălui a fost sărbătorită oficial pentru prima dată la data de 9 mai 2010. Potrivit Legea nr. 319/2009, se celebrează în cea de-a doua duminică a lunii mai

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
DEZVĂLUIRI / Manfred Weber „ŞI-A TRAS” 779.000 de euro de la Parlamentul European fără acte
Manfred WEBER, posibilul viitor preşedinte al Parlamentului European, marele acuzator al corupţiei, şi-a tras 778.000 ...