UDMR vrea voturi de la români ca să treacă de pragul electoral

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că formațiunea pe care o conduce ar trebui să primească și voturi de la români. El a mai spus că pragul de 5% este mereu o problemă pentru partidul său.

„Pragul, pentru noi, permanent este o problemă, fiindcă 6,3% suntem în România maghiari, conform datelor statistice. E vorba de vot etnic. Noi vedem că prea mulţi maghiari nu votează cu partidele româneşti, nici românii nu prea votează cu noi. S-a mai întâmplat, se mai întâmplă, dar nu cu sutele de mii, din păcate pentru noi. Ar fi bine să primim şi voturi din partea românilor. ” a spus Kelemen Hunor, citat de Agerpres. 

Kelemen Hunor a mai spus că el nu dă crezare sondajelor, deoarece comunitatea maghiară nu este bine reprezentată. Liderul UDMR a mai afirmat că formațiunea sa vizează două mandate de europarlamentar după votul din 26 mai.

Reamintim că Kelemen Hunor este unul dintre cei care au amplificat tensiunile legate de Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului. El a scris premierului Viorica Dăncilă, cerându-i să facă tot posibilul să oprească lucrările de ridicate a celor 50 de cruci pentru eroii români îngropați acolo.

BUDAPESTA a pus gaz pe foc în situația de la cimitirul Valea Uzului

Loading...
loading...

2 Comments

  1. O stire de rahat!! Vreau sa-l vad si eu pe romanul ala care a votat cu udmr-ul!!!

  2. A vota cu UDMR-ul este egal cu a vota cu PSD-ul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
BOMBĂ detonată lângă un autocar plin cu turiști, în Egipt! Sunt victime!
O bombă a fost detonată astăzi lângă un autocar plin cu turiști, în apropiere de ...