DRAGNEA: “La o-njurătură de-a lor, noi am mai făcut o școală”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Prezent în studioul DCNews, Liviu Dragnea a făcut o sinteză a principalelor teme de construcţie, opuse celor demolatoare ale opozanţilor săi.

Liderul PSD a spus la un moment dat că la fiecare înjurătură a adversarilor politici ei au construit școli, spitale și drumuri.

Citeşte şi: SOLUŢIA TEODOROVICI / GUVERNUL îmbunătăţeşte programul “PRIMA CASĂ”

”Ei (oamenii sistemului n.r.) ce au zis? Trebuie să facem zgomot ca să nu se audă sunetul creșterii economice, să nu se audă cum zornăie banii în buzunarele românilor (…) Și, având această idee, au început: cu înjurături, cu mizerii, cu divizări, cu jigniri, cu urlete, cu bâte, cu pietre, cu bolovani, cu instituții de forță împotriva noastră, doar-doar noi și românii care ne susțin o să intrăm într-o zonă de sperietură. Noi n-am făcut așa că nu suntem sperioși (…) Noi am mers pe următoarea variantă: la o-njurătură de-a lor, noi am mai făcut o școală. La altă înjurătură, noi am mai făcut un drum. Au mai venit cu o-njurătură, am mai făcut un spital. Au mai venit cu o-njurătură, am mai mărit o subvenție la roșii”, a susținut Dragnea într-un interviu la DC News.

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
LIVIU DRAGNEA: “Vreau să spun ceva şi o spun cu curaj, indiferent cât se vor supăra…”
Liviu Dragnea, preşedintele PSD a VORBIT în cadrul interviului DC NEWS, printre altele, despre ceea ...