Liberalii au fost zdrobiți la Timișoara

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC

Liberalii încasează o înfrângere electorală usturătoare la Timișoara, oraș condus de două mandate chiar de către un liberal. După centralizarea voturilor de la 199 de secții de votare din 207, USR-PLUS a obținut în fieful primarului Nicoale Robu 40,5% din voturi iar PNL doar 23,2%, sub media națională a partidului. PSD a adunat 11,4%, PMP – 6,26%, Pro România – 5,55%, independentul Peter Costea a obținut 3,11%, în timp ce ALDE doar 3,01%.

Înfrângerea liberalilor se conturează clar și la nivelul județului Timiș- rezultatele centralizate de Biroul Electoral Central de la 96,83% din secțiile de votare arată că Alianța 2020 USR- PLUS a obținut 32,37%, față de 28,20% PNL, PSD clasându-se pe locul trei, cu 13,65% din voturi.

Înfrângerea este cu atât mai dureroasă cu cât Nicolae Robu, liderul PNL Timiș și primarul Timișoarei, se afla de o bună bucată de vreme în conflict cu cei pe care de-a lungul timpului i-a numit reprezentanți ai unui „partid de mână a doua, a treia”, „veleitari” sau „tâmpiți”. În martie, după un sondaj al USR care îi plasa pe liberali mult în urma câștigătorilor de duminică, Nicolae Robu declara: „Eu zic că e bine dacă se amăgesc cu asemenea cifre. Foarte bine, să creadă în ele, că momentul adevărului e foarte aproape și îl vom vedea atunci. Credeți că noi nu avem sondaje? Mă vedeți pe mine crispat? Nu cred că mă vedeți. Lumea s-a săturat de acești veleitari, pentru că sunt niște veleitari, atât tot, care debitează niște prostii de te crucești. Păi asta e alternativa României? Eu cred că alternativa României trebuie să fie una sănătoasă, cu confirmări, nu cu lozinci. Ce au în spate? Hai să vedem concret”, amintește Pressalert.ro.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
În studioul TVR, Dan Barna a venit cu un ciorap PORTOCALIU şi unul ALBASTRU
În urma alegerilor europarlamentare de ieri, PNL caută să obţină o majoritate pentru depunerea unei ...