USR vrea șef la Camera Deputaților pe un fost avocat al lui Mazăre

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC

UPDATE: USR, alături de PNL și PMP au anunțat că o vor susține pe Raluca Turcan pentru șefia Camerei Deputaților. Raluca Turcan, o uriașă susținătoare a lui Traian Băsescu.

„Raluca Turcan i-a promis lui Iohannis că dacă aranjează condamnarea mea, ea garantează că dă guvernul jos a doua zi. Condamnarea mea s-a realizat, Guvernul nu a căzut.” a spus Liviu Dragnea anul trecut după condamnarea în primă instanță.

USR a venit deja cu o propunere pentru șefia Camerei Deputaților, rămasă vacantă după arestarea lui Liviu Dragnea. Președintele grupării vrea un candidat unic pentru Opoziție și l-a propus pe Stelian Ion, deputat USR de Constanța.

Stelian Ion este „una dintre figurile cele mai prezente în lupta de apărare a justiției din ultimii trei ani” a spus Dan Barna într-o conferință de presă.

Doar că liderul USR a uitat să menționeze de câțiva dintre „scheleții” din dulapul lui Stelian Ion. Deputatul de Constanța și unul dintre gânditorii campaniei „Fără Penali” l-a reprezentat în instanță de Radu Mazăre și RAEDPP (Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat”) Constanța.

Stelian Ion a spus, pentru site-ul constanta.ro, că acele dosare l-au ajutat foarte mult la începutul carierei sale de avocat.

„Dacă printr-un concurs de împrejurări l-am reprezentat pe Mazăre în 3 dosare, asta nu înseamnă că l-am admirat pe Mazăre, că am fost de acord cu toate mizeriile pe care le-a făcut în calitate de primar (despre unele aflând abia după 2010). Ca avocat, asta faci: aperi clienții care te angajează, nu neapărat toți simpatici, nu neapărat toți ușă de biserică.” a spus Stelian Ion.

Actualul deputat USR a explicat că a ajuns la acele dosare prin avocatul Ioana Focșa, pentru care lucra drept stagiar.

Doamna avocat Ioana Focșa reprezenta RAEDPP Constanta în momentul în care am început colaborarea. La un moment dat a dorit să renunțe la contractele încheiate cu RAEDPP și m-a întrebat dacă nu doresc să preiau eu aceste dosare.

Am acceptat, iar ulterior, pentru că am dovedit că pot face față în acele procese fără probleme, am încheiat un contract de asistența cadru cu RAEDPP pentru a reprezenta aceasta instituție și în alte dosare.

Mie, avocat la început de drum, aceste dosare mi-au oferit ocazia de a mă perfecționa, de a mă desprinde de cauzele penale în care mai intram că avocat din oficiu. A refuza clienți la începutul carierei de avocat ar fi fost, în condițiile date, un gest nesăbuit…

La un moment dat, doamna Focșa, a fost angajată de Radu Mazăre în 3 dosare civile: în două era reclamant, într-unul era pârât. Am intrat și eu în aceste dosare, secondând-o pe doamna avocat Focșa și am câștigat toate cele 3 dosare. Pentru un avocat la începutul carierei este important să își îmbogățească experiența profesională.

Stelian Ion a susținut că el nu este părtaș la faptele lui Radu Mazăre doar pentru că l-a reprezentat în instanță.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Partidul lui Emmanuel Macron, de la 49% la 22% în nici doi ani!
Europarlamentarele au fost un dezastru pentru partidul lui Emmanuel Macron. Formațiunea prezidențială a luat 49% ...