Iohannis, lăsat în offsaid de Bruxelles: Dăncilă, lăudată de Juncker și Timmermans

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

„Plăcuța suedeză” pare că a pierdut sprijinul liderilor de la Bruxelles. În prima sa vizită la Bruxelles de când a fost arestat Liviu Dragnea și de când a preluat conducerea interimară a PSD, Viorica Dăncilă a fost lăudată. Mai mult decât atât, Jean-Claude Juncker chiar i-a pupat mâna.

Șefa guvernului de la București a fost într-o vizită de lucru la Bruxelles. Să nu uităm că președinția României la Consiliul Uniunii Europene a intrat în ultima lună. În ciuda criticilor și piedicilor, venite mai ales în timpul pregătirilor pentru această misiune, totul a mers bine.

„Președintele Juncker i-a mulțumit premierului Viorica Dăncilă pentru activitatea excelentă de până acum a Președinției române a Consiliului Uniunii Europene, care a închis peste 100 de dosare, dintre care cele mai importante sunt cele privind Poliția Europeană de Frontieră și Garda de Coastă, Autoritatea Europeană pentru Muncă, Directiva Copyright și Directiva Gaz. Președintele CE a subliniat că această abordare trebuie să continue, în special în ceea ce privește avansarea Cadrului Financiar Multianual și pregătirea Agendei Strategice 2019-2024.” a transmis Guvernul printr-un comunicat.

De asemenea, Juncker și Timmermans un invalidat și teza locatarului de la Cotroceni că actualul guvern este anti-european.

„Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, au salutat abordarea europeană a prim-ministrului Viorica Dăncilă și sprijinul Guvernului României pentru proiectul european, precum și dorința de a continua colaborarea strânsă cu Comisia Europeană.” a mai scris executivul de la București.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dezvăluiri / Klaus Iohannis a CÂŞTIGAT alegerile şi cu ajutorul unei „ferme” de manipulare
În campania electorală din 2014, Klaus Iohannis a fost beneficiarul unei „ferme” de telefoane, IP-uri ...