COTROCENI /Călin Popescu-Tăriceanu a refuzat să se ridice de pe scaun la ANUNȚUL: „vine președintele!”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Consultările de la Cotroceni, privind începerea negocierilor politice pe problema modificării Constituției, ca urmare a votului de la Referendum, s-au încheiat la un scor nedecis. Dacă liderii opoziției fac ce zice președintele, Călin Popescu-Tăriceanu consideră că organizarea consultărilor populare în aceeași zi cu alegerile parlamentare, prezidențiale este o “șmecherie.” Aceeași opine o are și PSD.

Președintele ALDE s-a făcut că plouă când consilierii prezidențiali i-au solicitat « să se ridice în picioare pentru că vine președintele,” susțin surse oficiale, citate de Digi24.tv. Le-ar fi spus acestora că știe el mai bine ce prevede protocolul și când e momentul să se ridice în picioare.

Citește și:  Dezvăluiri / Klaus Iohannis a CÂŞTIGAT alegerile şi cu ajutorul unei „ferme” de manipulare

În cadrul discuțiilor, s-a făcut simțită răceala dintre cei doi, opiniile lor în privința aplicării rezultatului la referendumul pe Justiție fiind diametral opuse. Tăriceanu este categoric împotriva modului cum gândește președintele modificarea Constituției și a organizarii referendumului în aceeași zi cu alegerile prezidențiale.

Întrebat după întâlnire dacă a fost o gafă de protocol sau are probleme de sănătate, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns: „Răspunsul este nu, și la una, și la alta. Nu am de ce să stau în picioare până sosește președintele. Când a sosit președintele m-am ridicat și l-am salutat așa cum este politicos și protocolar. Cunosc bine regulile de protocol, mai bine decât dvs”.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Paul Stănescu, liderul din umbră al PSD, anunţă profilul viitorului candidat la alegerile prezidenţiale
Președintele executiv al PSD, Paul Stănescu, șeful informal al partidului, a transmis miercuri  un apel ...