COTROCENI /Călin Popescu-Tăriceanu a refuzat să se ridice de pe scaun la ANUNȚUL: „vine președintele!”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Consultările de la Cotroceni, privind începerea negocierilor politice pe problema modificării Constituției, ca urmare a votului de la Referendum, s-au încheiat la un scor nedecis. Dacă liderii opoziției fac ce zice președintele, Călin Popescu-Tăriceanu consideră că organizarea consultărilor populare în aceeași zi cu alegerile parlamentare, prezidențiale este o “șmecherie.” Aceeași opine o are și PSD.

Președintele ALDE s-a făcut că plouă când consilierii prezidențiali i-au solicitat « să se ridice în picioare pentru că vine președintele,” susțin surse oficiale, citate de Digi24.tv. Le-ar fi spus acestora că știe el mai bine ce prevede protocolul și când e momentul să se ridice în picioare.

Citește și:  Dezvăluiri / Klaus Iohannis a CÂŞTIGAT alegerile şi cu ajutorul unei „ferme” de manipulare

În cadrul discuțiilor, s-a făcut simțită răceala dintre cei doi, opiniile lor în privința aplicării rezultatului la referendumul pe Justiție fiind diametral opuse. Tăriceanu este categoric împotriva modului cum gândește președintele modificarea Constituției și a organizarii referendumului în aceeași zi cu alegerile prezidențiale.

Întrebat după întâlnire dacă a fost o gafă de protocol sau are probleme de sănătate, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns: „Răspunsul este nu, și la una, și la alta. Nu am de ce să stau în picioare până sosește președintele. Când a sosit președintele m-am ridicat și l-am salutat așa cum este politicos și protocolar. Cunosc bine regulile de protocol, mai bine decât dvs”.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Paul Stănescu, liderul din umbră al PSD, anunţă profilul viitorului candidat la alegerile prezidenţiale
Președintele executiv al PSD, Paul Stănescu, șeful informal al partidului, a transmis miercuri  un apel ...