NASA declanşează programul PRIVATIZAREA spaţiului. Vrei să dai o petrecere pe LUNĂ, VEZI CÂT TE COSTĂ!

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL

NASA a anunțat la sfârşitul săptămânii că stația sa spațială va fi deschisă de anul viitor pentru afaceri, astronaţii fiind disponibili pentru companii care doresc fie să dezvolte noi business-uri, fie pentru filmări sau chiar cele mai scumpe petreceri aniversare din lume.

Ce urmăreşte noua MISIUNE SPAŢIALĂ?

Închirierea nu va fi deloc ieftină. „Misiunea” orbitală nu poate dura mai mult de 30 de zile şi costă 50 de milioane de dolari.

Prin aceasta, NASA urmăreşte să-şi rotunjească veniturile. Va trimite două curse pe an, cu misiuni private. De ce a făcut acest anunţ? NASA s-a străduit să țină pasul cu companiile private care au anunţat deja acţiuni miraculoase.

Când se vor întoarce americanii pe LUNĂ?

Operatorii privaţi – cum ar fi SpaceX și Blue Origin – nu au constrângeri financiare din partea guvernului, notează RT question more.

Citeşte şi: Omenirea spune adio robotului marţian Opportunity

Noul program va fi un avanpost pentru viitoarele călătorii spre Marte sau alte destinaţii. Anunţul vine după eşecul planului de revenire pe lună în 2024 din cauza costurilor prea ridicate. Asistentului special al proiectului Mark Sirangelo a demisionat fără a da explicaţii despre motivul real.

Donald Trump este deja plictisit de Lună şi vrea să ducă americanii pe Marte, conform unuu recent twitt. Preşedintele american, aflat în AIR FORCE ONE, întorcându-se din Europa, a spus că SUA a aselinizat acum 50 de ani şi e nevoie de ceva mult mai curajos.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
REMUS BORZA, demis de premier
După nici două săptămâni de la numirea sa în funcţia de consilier al premierului, în ...