Sfaturile unui GURU al Noii Securităţi, date discipolului IOHANNIS

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Fostul consilier pe securitate naţională a lui Traian Băsescu, Iulian Fota, îl sfătuieşte pe Klaus Iohannis să aibă mai mult rafinament în noul context politic.

“Președintele este mai activ după aceste alegeri europarlamentare, este mai puternic, dar trebuie să țină cont că și provocările vor fi mai mari. Părerea mea e că acesta a fost jocul simplu, pentru că era un joc clar între rău și bine. Înainte de aceste alegeri aproape că revenisem la politica anilor ’90. Acum, odată ce PSD are problemele acestea interne și nu prea știu cum să facă să le rezolve, lucrurile încep să se complice și e mai dificilă concurența cu aliatul, cu cel cu care ai luptat până acum împotriva dușmanului comun. Va fi interesant de observat deci dinamica relației dintre PNL și USR-PLUS pentru că voturile sunt foarte disputate.

E posibil ca în viitorul apropiat să existe o puternică competiție între aceste partide, dar în același timp, fără acest aliat nu poți să contrabalansezi PSD-ul, nu poți să dai jos Guvernul, iar pe de altă parte nu vei putea guverna. Eu nu mă aștept ca la noi vreun partid să obțină majoritatea absolută după următoarele alegeri. Deci, politica a devenit mai complicată și trebuie mult mai mult rafinament. Oricum sarcina viitorului premier, a viitorului Guvern va fi mult mai dificilă pentru că va veni pe o notă de plată complicată lăsată de actuala guvernare”, a explicat Iulian Fota pentru PSNEWS.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Haos perfect în politica de la Chișinău. Guvern votat pe întuneric și declarat ilegal!
Haos complet în viața politică de la Chișinău. Moldovenii vor avea alegeri anticipate în această ...