Tren până la aeroportul Otopeni din 2020! S-a semnat contractul!

Valentin Borcea ACTUALITATE ECONOMIC Principal

Trenul până la aeroportul Otopeni va fi gata până la 30 martie 2020! Astăzi a fost semnat contractul dintre Ministerul Trasporturilor și constructor, asocierea SC Arcada Company SA – SC ISPCF SA – DB Engineering & Consulting GMBH.

„Constructorul român care a câştigat licitaţia şi-a asumat să finalizeze proiectul înaintea termenului prevăzut în contract, astfel încât să putem asigura legătura feroviară pentru suporterii care vor veni. Valoarea proiectului este de 398 de milioane de lei. Nu se pune problema de finanţare. Banii există. Asta i-am spus şi constructorului: să lucreze cât mai mult, astfel încât să consume toţi banii şi într-un termen cât mai scurt.” a transmis ministrul Trasporturilor, Răzvan Cuc, pe pagina sa de Facebook.

Obiectul contractului cuprinde construirea unei căi ferate duble în lungime de 2,95 km, un viaduct de 1,52 km care traversează DN1, 3 podete, instalaţie de centralizare electronică şi o statie de călători la terminalul T1. Răzvan Cuc se așteaptă ca proiectul să fie gata în trei săptămâni, deși perioada alocată acestei etape este de două luni. Construcția ar urma să dureze 12 luni.

Directorul general al firmei gălăţene Arcada, Spiru Mantu, a spus că deja a antamat constructorii de prefabricate. El a precizat că cele mai importante sunt grinzile de beton de 40 de metri, în număr de 142, care vor fi aduse de la Ploieşti, a scris ClubFeroviar.ro

Meciurile de la EURO 2020 vor avea loc în 12 orașe din 11 țări. Capitala României, București, este printre gazde, alături de Amsterdam, Baku, Bilbao, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, Munchen, Roma și Sankt Petersburg. În București sunt programate 4 partide – 3 meciuri din grupa C, pe 14, 18 și 22 iunie 2020, dar și o optime de finală, pe data de 29 iunie 2020. Toate vor avea loc pe Arena Națională.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Copacul „prieteniei” plantat de Macron și Trump s-a uscat
Copacul prieteniei, plantat de Emmanuel Macron și Donald Trump pe peluza de sud a Casei ...