Vezi cum e viața lui Dragnea după gratii. Relatările lui Codrin Ștefănescu:

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC

Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al PSD, a povestit cum este viața de până acum a lui Liviu Dragnea după gratii. Fostul președinte al social-democratilor este încă în carantină, așa că este supus unor restricții mai mari decât va avea în timpul regimului normal de detenție.

Nu are voie să primească nimic în perioada aceasta, inclusiv scrisorile sunt deschise, conform legii. Nu are o viață ușoară, dar e un om puternic. Am vorbit o dată cu el la telefon, am spus că o singură dată fac public ce am vorbit, data viitoare nu mai spun. Oricum, apelurile sunt monitorizate, are dreptul la o convorbire pe zi. Probabil, când o să primească alt regim după carantină, poate că va avea voie să dea două telefoane pe zi, nu știu exact. 

Pentru mine, el rămâne un deținut politic. Pentru mine și pentru foarte mulți dintre colegii din partid. Nu înțeleg exact cum s-a ajuns aici” – a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Fostul secretar general al PSD a mai afirmat că Liviu Dragnea nu ar ezita să muncească după gratii, dacă va avea șansa. De asemenea, Codrin Ștefănescu a dezvăluit și ce se va afla în primul pachet pe care Liviu Dragnea îl va primi de acasă: mai multe cărți, pe care fostul lider PSD a spus că vrea să le citească.

Reamintim că Liviu Dragnea este închis la penitenciarul Rahova, unde ispășește. o pedeapsă de trei ani și șase luni în dosarul Bombonica, cel al angajărilor fictive de la direcția de asistență a copilului Teleorman. El a fost condamnat pentru instigare la abuz în serviciu.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
„PSD nu va lăsa România pe mâna acestor impostori” – un fost ministru al Apărării atacă Opoziția
Mihai Fifor, fostul ministru al Apărării și actual președinte al Consiliului Național al PSD, a ...