LUDOVIC ORBAN promite parlamentarilor puterii funcţii ministeriale

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Ludovic ORBAN a sunat toţi parlamentarii ALDE, din dorinţa de a găsi cei opt parlamentari necesari trecerii moţiunii de cenzură. Pare a fi singurul din opoziţie interesat de trecerea acesteia. Toţi strategii politici susţin că o preluare a puterii de către PNL, în actuala configuraţie politică, ar fi sinucidere curată, iar PSD-ALDE ar câştiga en-fanfare alegerile viitoare. Preşedintele PNL anunţă ante-factum că a convins patru parlamentari ai puterii să voteze căderea guvernului Dăncilă. Le-a promis tuturor, semn de disperare, funcţii ministeriale.

Citeşte şi: O JUDECĂTOARE îi dă replică lui IOHANNIS: “niciun pact nu va reuşi să şteargă urmele abuzurilor comise în numele „pseudo-dreptăţii”

USR nu este interesat de guvernare.

Senatorul Daniel Zamfir susţine că Opoziția nu poate avea un program coerent de guvernare, deoarece „acolo e un balamuc total”, nimeni nu se înțelege cu nimeni. „În PNL e războiul dintre Orban și Rareș Bogdan. PNL nu se înțelege cu USR. USR nu se înțelege cu Ponta. Ponta nu se înțelege cu Băsescu. Băsescu nu se înțelege cu Orban. Barna se ceartă cu Cioloș. Nu mai există așa balamuc, doi inși nu pot să stea la masă la discuții”, a explicat senatorul. Acesta a adăugat că el va face în continuare ceea ce a început: apărarea cetățenilor de abuzuri. „ALDE pentru mine este partidul care pune, înainte de orice, apărarea drepturilor și libertățile fundamentale ale oamenilor, iar ALDE este astăzi singurul partid care s-a așezat pe acest drum în a-i apăra pe oameni de abuzuri. Ludovic Orban nu prezintă încredere. Din acest motiv, colegii mei l-au refuzat”, a conchis Zamfir.

 

 

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
ŞERBAN NICOLAE: „STS nu mai are ce căuta în procesul electoral”
Senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat că Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) „nu mai are ...