Protestatarul Ceaușescu, simbol #Rezist, pleacă DEFINITIV din România

Valentin Borcea ACTUALITATE Diverse

Marian Moroșanu, zis și Ceaușescu, unul dintre cei mai vizibili și agresivi activiști #rezist, pleacă din România. El a postat în urmă cu puțin timp, pe pagina lui de Facebook, o fotografie cu biletul de avion doar dus către Copenhaga. Poza a fost însoțită și de un mesaj pasiv-agresiv.

„Astăzi este ultima mea zi de România, sunt în drum spre aeroport. Eu de acum voi locui definitiv într-o țară civilizată, unde politicienii sunt reprezentanții poporului, nu „stăpâni” ca în România.

Iar o mare parte din politicienii hoți, comuniști, condamnați penal, milițieni, securiști si jandarmi vor desface șampania să bea de bucurie.” – a scris Marian zis Ceaușescu.

El este unul dintre liderii celei mai agresive aripi a mișcării #rezist. A fost acuzat, de-alungul anilor de vandalism, agresiuni, hărțuirea unor lideri politici și multe multe altele. Faptele lui nu sunt greu de identificat, deoarece orice „acțiune” o transmite live pe Facebook.

ANDRONESCU, hărţuită de CEAUŞESCU, #rezist: “comunistă ordinară, ce eşti!”

Este coleg de luptă cu Dide, Bot, Angi Șerban, Caramitru Jr și alții asemenea lor.

Marian Ceaușescu a susținut că a fost participant activ la revoluția din 1989 și la mineriadă, fiind bătut de către forțele de ordine.

Loading...
loading...

One Comment

  1. Acolo poate are un rol mai important de îndeplinit ! Diaspora trebuie organizată omogen contra României pentru a instaura din așa numitul exil ”Staul de Drept” (dreptul unora!) aceasta ca o sarcină ”de partid” pentru că și acolo mai sunt unii normali și votează tot normal încurcând socotelile celor din SRI ce răspund de acest sector….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Wimbledon 2019 | Simona Halep a impresionat întreaga presă străină
Presa străină de specialitate și nu numai se întrece în elogii la adresa Simonei Halep. ...