Astăzi membrii USR-PLUS își fac doar selfie cu prezidențiabilul, care va fi anunțat doar peste două săptămâni

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Astăzi la Teatrul Național din București, 500 de delegați ai USR votează candidatul formațiunii pentu preșdinție și modificarea de statut. În competiție sunt înscriși liderul USR Dan Barna, senatorul Mihai Goțiu, Dumitru Stanca și Dragoș Dinulescu.

Dan Barna pleacă pe departe cu prima șansă, dar candidatul comun USR-PLUS se va afla doar peste două săptămâni, Actualul lider al USR a anunțat că pe 14 septembrie va avea loc Congresul USR pentru alegerea președintelui partidului, precizând că ar dori să continue mandatul pe care îl are în prezent. El a adăugat că, în cazul în care va fi desemnat candidat la prezidențiale, atunci formațiunea va avea alt lider.

Cea mai importantă modificare de statut se referă la ALEGEREA PREȘEDINTELUI formațiunii, prin votul direct al membrilor de partid. Conform declarațiilor președintelui, în USR ar fi 15.000 de membri.

În paralel, tot astăzi, va avea loc și CONSILIUL NAȚIONAL AL PLUS care va alege candidatul partidului la prezidențiale și candidatul pentru Primăria Capitalei.

Candidatul comun USR-PLUS va fi anunțat peste două săptămâni.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
SURPRIZĂ / Simona HALEP îl are, DIN NOU, alături pe îngerul păzitor Darren Cahill
Simona Halep l-a avut din nou alături pe Darren Cahill, fostul său antrenor, la unul ...