Asociaţia procurorilor #rezist s-a făcut de râs. Într-un comunicat susţine că s-a găsit corpul carbonizat al Alexandrei. Cenuşa nu există

Andrei Marcu Principal SOCIAL

Procuroarea Alexandra Carmen Lăncrănjan a publicat pe pagina ei de facebook o uluitoare scrisoare a Asociaţiei pentru Apărarea Statutului Procurorilor (AMASP). Aceasta oferă detalii despre evoluţia cazului de la Caracal, fiind făcută menţiunea că nu au fost folosite echipamente de localizare ale SRI, lucru interzis după decizia CCR. Mai mult, este precizat că echipamentele folosite sunt deficitare, „ca în toate dosarele penale instrumentate în ultimii 3 ani”.

“Niciun procuror nu a interzis poliţiştilor să intre în locaţie, aceştia comunicând că nicio activitate nu se auzea şi nu se observa în interiorul curţii sau al casei. Ulterior acestor activităţi, s-a stabilit că joi, în jurul orei 13,00 vecinii au observat si au putut simţi miros de fum, dar au crezut ca e de la treburi casnice iar cu ocazia percheziţiei un corp a fost găsit carbonizat.

AMASP consideră că este necesar să fie clarificate orice aspecte care au îngreunat sau împiedicat ancheta în acest caz şi dacă au existat erori sau încălcări ale dispoziţiilor legale, indiferent de persoana care le-ar fi săvârşit. Înţelegem că toate autorităţile statului au o obligaţie pozitivă de a interveni şi de a apăra viaţa şi integritate cetăţenilor, ceea ce presupune ca în condiţii de urgenţă, în care timpul este de esenţa îndeplinirii acestei obligaţii să existe dispoziţiile legale şi mijloacele tehnice necesare pentru a o putea îndeplini. Ne pare rău că în această situaţie nu au existat aceste mijloace şi că autorităţile statului nu au putut proteja drepturile fundamentale, respectiv dreptul la viaţă,” se mai spun în comunicatul AMASP.

Monstrul a recunoscut că a ucis fetele, dar procurorii nu găsesc niciun corp

Până la ora publicării materialului nu s-a găsit nicio probă că Alexandra ar fi fost incinerată.

Gheorghe Dincă, cunoscut ca și George ”Popicu” a recunoscut duminică, 28 iulie, că le-a ucis pe cele două adolescente, Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu după ce le-a luat cu mașina la ocazie.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei răpite la Caracal de acel dement, susţine că ar fi fost necesare 1.400 de grade pentru arderea corpului unui om. Iar acest lucru e imposibil într-un butoi.

Tot mai multă lume este convinsă că în spatele scandalului stă o imensă reţea de trafic de copii.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Adriana SĂFTOIU crede că asistăm la o manipulare şi o intoxicare insuportabilă
Deputatul PNL Adriana Săftoiu CONSIDERĂ că asistăm la o manipulare şi o intoxicare publică insuportabiă. ...