„Cei care ne conduc provin de pepiniera de cadre a PCR și Secu, filonul de aur al politicii” – șefa tribunalului Timiș

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Șefa Tribunalului Timiș a spus, într-o postare pe Facebook, că tot ceea ce vedem în aceste zile, cu situația de la Caracal, nepăsarea poliției, lipsa de reacție a autorităților și restul este mizeria care colcăie de 30 de ani sub crusta numită vocație europeană.

Adriana Stoicescu a găsit și o cauză a mizeriei în care trăim: faptul că liderii care ne conduc spre Europa, de trei decenii, provin din pepiniera de cadre a Partidului Comunist și a Securității.

„Filonul de aur al politicii românești”, așa numește șefa Tribunalului Timiș PCR și Secu.

Punctul 8 de la Timișoara, care putea să ne scape de aceste lucruri, nu a fost aplicat niciodată, așa că românii sunt blestemați să aibă politicieni „uniți în cuget și simțiri doar de foameea de bani și putere, care depășesc astăzi orice limită a bunului simț, insultând inteligența tuturor” a mai scris judecătorul Adriana Stoicescu.

„Politicienii români nu au nevoie de doctrine sau ideologii, de dezbateri televizate, nici măcar de 8 clase. Ei au partidul mânuitorilor de cătușe care le asigură puterea, fiind calea, adevărul și viața.”

Mesajul integral:

Mizeria care ne inundă azi e cea care colcăie, pe sub o crustă fragilă numita “vocație europeană”, de 30 de ani.

Moștenirea comunistă e mai vie ca oricând, dar noi ne minunăm, aflând, vezi Doamne doar acum, că toată țara asta funcționează pe avarie.

Cei care ne conduc spre viitorul luminos și european, de aproape 30 de ani, provin din pepiniera de cadre securiste și comuniste.
Acesta este și va fi filonul de aur al politicii românești.

Cum nu a avut nevoie de punctul 8 al Proclamației de la Timișoara, nemuritorului popor român nu îi rămâne decât să facă în continuare ceea ce face de 2000 de ani: să stea îngenunchiat.

Nostalgia după bici, delațiune și lene platită regește, după promovarea exclusivă pe cumterie și mită, arată că democrația e prea complicată pentru noi.

Politicieni de toate culorile, uniți în cuget și simțiri doar de foamea de bani și putere, depășesc azi orice limită a bunului simț, insultându-ne tuturor inteligența.

Ne-am obișnuit să îi vedem făcând din moarte o afacere profitabilă.

Dar să vii să proslăvești ilegalitățile și mizeria vizibile din Cosmos, doar ca să îți asiguri viitorul politic, este mult prea mult.

Cocoțați pe mese sau cadavre, aruncându-și zoaie în cap, se folosesc de orice le vine la îndemână pentru a minți, în favoarea lor.

Cand veți aștepta 20 de ani solutionarea unui dosar de partaj, să vă amintiți că politicienii și protejații lor v-au spus că nu avem nevoie de răspunderea magistraților, pentru că îi stresăm.

Când veți fi tratați cu dispret și scârbă, când vă veti uita uimit într-o hotărâre judecatorească care vă încredințează un copil care nu e al dvs, să vă amintiți că papagali cârâitori, obișnuiți al birourilor politicienilor, dar care ciripesc non stop despre independență și principii, dormind cu pozele zeițelor sub pernă, v-au spus că nu e nevoie de inspecția judiciară, pentru că întinează zeii-magistrați.

Când veți fi omorâți în casă, cu un procuror la poartă, stând cu ochii pe ceas pentru a le da polițiștilor startul percheziției, să vă amintiți că SIIJ este cel mai mare rău ce li se poate întâmpla magistraților abuzivi și de aceea trebuie desființată.

Au înființat structuri mega și super specializate, cu oameni plătiti regește, ca să finalizeze un dosar pe an; 

Au cheltuit milioane de euro, prostindu-vă că veți avea spitale și autostrăzi, oferind la schimb o jalnică piesă de teatru, în care cei ca ei au devenit eroi intangibili, iar cei ca noi candidați ideali la a fi “săltați”; 

Au creat magistratul de rit nou, fără mamă și fără tată, asteptând recunoștință veșnică a societății, prostite și îmbătate cu apă rece, oferind în schimb dispreț, slabă pregătire, dezinteres.

Azi, îi vedem în toata splendoarea: aroganți, abuzivi, convinși că sunt deasupra legii si că nimeni si nimic nu ii poate atinge.

Când voi sau cei dragi vouă vor înfunda pușcăria, grație unui denunț al unui condamnat uitat prin Jilava și al mărturiei unui om inventat, judecați fiind de un judecator pitit sub birou, șantajat de procurorul de ședintă, să vă amintiți că i-ați crezut pe toți cei care vă mint azi cu nerușinare.

Politicienii români nu au nevoie de doctrine sau ideologii, de dezbateri televizate, nici măcar de 8 clase.
Ei au partidul mânuitorilor de cătușe care le asigură puterea, fiind calea, adevarul și viața.
Și nu se vor opri pâna când judecătorii incomozi nu vor avea gurile pecetluite, devenind simple păpuși mânuite de aceiași veșnici păpușari.
Asta vreti?

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Decizie-ȘOC a CCR: Referendumul consultativ NU OBLIGĂ la revizuirea Constituţiei!
CCR mai dă o lovitură lui Klaus Iohannis și referendumului inițiat de acesta. În motivarea ...