Incredibila ascensiune a fiicei “Monstrului” din CARACAL. De la servitoare a ajuns administrator de domeniu de vânătoare

Marius Ghilezan Uncategorized

Fiica răpitorului de minore din Caracal, Daniela Dincă, a avut un parcurs fulminant în viaţă, conform presei arădene.

Prinsă că a furat banii din caseria unei farmacii veterinare din Timişoara, a fugit în Italia. S-a angajat ca îngrijitoare la o bătrână de 84 de ani.

Citeşte şi: Tatăl ALEXANDREI crede că fiica lui trăieşte

Iute la ochi şi la zâmbet, Daniela l-a fermecat pe Giorgio Albiero, fratele bătrânei. Acesta avea o afacere cu expresoare de cafea. Dar mai făcea şi afaceri ilegale. Cu ajutorul altor prieteni italieni din Timişoara l-a convins pe patronul farmaciei să-şi retragă plângerea penală depusă în numele servitoarei.

Albiero era tot mai îndrăgostit de ea, conform afirmaţiilor lui Nicolae Cilan, cel care era partenerul de afaceri în România al lui Abiero, potrivit presei arădene.

Pentru că dragostea nu poate rezista pe burta goală, Daniela i-a cerut noului iubit să cumpere un domeniu de vânătoare în judeţul Arad, la Şilindia.

Prin intermediul lui Cilan, afaceristul italian, îndrăgostit lulea de fiica unui traficant de minori din Caracal, acuzat recent de răpire şi de viol, a cumpărat  domeniul Artemis Montana. Culmea, acesta rămas după achiziţie tot pe numele foştilor proprietari. Banii erau aduşi cash la începutul tranzacţiei de către Lovo Andrea Albiero, nepotul iubăreţului de românce, iar apoi direct de Daniela, care câştigase încredere şi era nedespărţită de noul iubit cu bani mulţi.

FULMINANTA ascensiune a fiicei unui oltean care agăţa minore

Între timp, italianul cu bani a murit.

Chiar în ziua în care poliţia a descins la casa tatălui ei din Caracal, culmea coincidenţei, Daniela Dincă a ajuns administrator al domeniului de vânătoare, printr-o decizie a acţionarilor.

Cilian, potrivit Adevărul.ro, susţine că mai mulţi italieni s-au bucurat de minore, oferite de Daniela pe tavă, după “epuizantele” partide de vânătoare.

Potrivit surselor locale, pe domeniul de vânătoare lucrau mai mulţi oameni aduşi din Oltenia, din jurul Craiovei şi Caracalului. Aceştia nu aveau voie să comunice cu familiile lor.

În ultima vreme, Daniela Dincă a fost văzută cu mai multe fete tinere prin Italia.

Ofiţerii DIICOT au descins pe domeniul fiicei monstrului din Caracal, departe de ochii presei, potrivit Asociaţia pentru Protecţia Omului şi a Mediului care activează în domeniul combaterii traficului de ființe umane, a traficului de organe și a rețelelor de traficanți și adoptori ilegali din România și alte țări din Europa și America de Nord,

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dăncilă: “Lupta ANTICORUPŢIE a lăsat lupta împotriva criminalităţii în plan secund”
Viorica Dancilă a declarat, miercuri, că lupta anticorupţie trebuie să continue, dar ea trebuie canalizată ...