Iohannis, luat la mișto de S.O. Vîntu: A vorbit 50 de minute fără să spună o idee

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Sorin Ovidiu Vîntu a ironizat sever discursul lui Iohannis de la Consiliu Național al PNL, când și-a început oficial campania pentru un nou mandat. Fostul afacerist și „mogul”, așa cum l-au numit unii, a spus că actualul lider de la Cotroceni nu are egal pe scena politică. În sensul că niciun alt politician nu poate vorbi aproape o oră fără să spună o idee, așa cum a făcut Klaus Iohannis ieri.

„Domnului Iohannis, cu dragoste!

Domnule președinte, după discursul dvs de ieri, mi-am dat seama că am fost un bou când v-am criticat în atât de multe rânduri, plasându-vă în zona nulității absolute. Ieri am constatat că sunteți cel mai mare om politic român.

Nu văd în toată clasa politică din țara vreun politician capabil să vorbească aproape 50 de minute fără să emită vreo idee.

Modul magistral în care ați enumerat câteva efecte, spicuite din presă, ale derapajului total al statului, fără a indica vreo cauză, modul și mai magistral în care nu ați indicat vreo soluție, m-a dat pe spate.

Într-un mod absolut maiestuos, ne-ați lăsat pe noi, plebeii, să concluzionăm că trebuie să fie bine ca să nu fie rău. Superb discurs, măreață prestație! Vă rog foarte frumos să mă iertați pentru sintagma de “bou țâfnos” pe care am folosit-o la adresa dvs. Ieri nu ați fost deloc țâfnos!” – a scris Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Firea NU va fi în București de 10 august! Atribuțiile ei ar putea ajunge la șeful Poliției Locale!
Gabriela Firea nu va fi în București de 10 august, când se anunță un protest ...