Securitatea varsă foc împotriva Danei Gîrbovan

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE POLITIC

Numele Danei Gîrbovan a fost de multe ori pe buzele celor au sperat mai mereu la scoaterea justiției de sub influența vechii sau mai noii Securități.

N-a fost să fie în guvernul Grindeanu, în guvernul Tudose, iată că Viorica Dăncilă ne face supriza. A desemnat-o ieri candidat pentru funcția de ministru al justiției.

Puțină lume își mai aduce aminte cum Laura Codruța Kovesi a pus-o pe lista decapaților. A ordonat să i se facă dosare, din orice. Gîrbovan nu intra în profilul magistratului cu chipiu. Și de aici tot deranjul de la șefia DNA.

Oare cum ar arată un examen cu ușile deschise, în care profesionistul dreptului de la Cluj să-i pună întrebări de ”elementară” propusei pentru postul de procuror european?

Pentru a conduce Ministerul atât de atacat de forțele fostului binom, Dana Gîrbovan trebuie să fie acceptată și de Klaus Iohannis. Președintele trece un adevărat test de maturitate. Rămâne în plasa justiției teleghidate din foișorul pădurii, în care stăteau cu binoclul la ochi Florian Coldea, George Maior, sau se eliberează?

Iohannis, scos la tablă

Examenul cel mai greu îl dă Iohannis. Dăncilă numai ce i-a dat formularul grilă. Lovitură de maestru.

Pentru ca să fie ministrul al justiției, Dana Gîrbovan trebuie să renunțe la postul de magistrat. În prezent este președintele Curții de Apel din Cluj-Napoca și liderul UNJR.

Va juca Klaus Iohannis cu negrele? Sau alba-neagră?

Acum ne arată dacă e capabil să iasă din colivie. I-au spus consilierii de strategii electorale că rezerviștii, grupați în jurul lui Barna&Ponta, vor să-i dea lovitura de grație, în turul ll?

Prin numirea Danei Gîrbovan la ministerul justiției, Klaus Iohannis ar da semn al eliberării din corzile trecutului.

Dana Gîrbovan este ținta atacurilor presei cu epoleți. Este învăluită în mantii negre. I se prezintă declarații rupte din context. Ba, că este apropiată a lui Florin Iordache, ba a lui Dragnea, dar ce se uită cu vădit interes (deh, pupitrul de comandă n.a.) este lupta sa permanentă pentru scoaterea justiției din ghearele Securității.

Prin tot ce a făcut a încercat să pună legile justiției în acord cu prevedeile Deciziilor Curții Constituționale.

Prin numirea Danei Gîrbovan, președintele dă semnalui că a scăpat din lesa vechilor securiști care visează zi și noapte la revenirea justiției televizate și a arestărilor pe bază de meniu fix de la popotă.

Citește și: Ana Birchall, OUT de la Justiție! Va fi înlocuită cu Dana Gîrbovan, șefa Uniunii Judecătorilor din România!

Loading...

One Comment

  1. Sa-si dovedeasca independenta de PSD.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Victor PONTA nu exclude înghiţirea ALDE de către Pro România
S-a parafat alianţa electorală dintre Pro România şi ALDE. În urma acestei acţiuni, cele două ...