Adrian Năstase: Iohannis nu COLABOREAZĂ cu nicio instituţie a statului, cu excepţia serviciilor secrete

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Uncategorized

Fostul premier ADRIAN NĂSTASE s-a declarat dezgustat pe blogul său de discursul de ieri al lui Iohannis, în care a lansat un atac furibund la adresa guvernului.

Năstase este de părere că actuala criză este determinată de un „to do list” (pe care l-a primit de la liderii occidentali n.a.), care „avea nevoie de o regie mai amplă”. “Discursul de ieri al președintelui „marchează eșecul mandatului său”, a conchis acesta. Pe Năstase l-a deranjat „stilul de adresare al lui Iohannis- disprețuitor, lipsit de respect, calomnios”.

„Am ascultat ieri, cu dezgust, discursul lui Iohannis, silabisit de la pupitrul Administratiei prezidentiale. Un discurs care marchează esecul mandatului său de cinci ani la Cotroceni. Incapacitate de a lansa proiecte, incapacitate de a propune si de a organiza „mese rotunde” pe teme de interes românesc, incapacitate de a lucra cu alte institutii ale statului (cu exceptia serviciilor de informatii), incapacitate de a fi „pompier” pentru „incendiile” politice interne.

Pare că actuala criză politică este determinată de un „to-do list”, primit recent, si care avea nevoie de o regie mai amplă. Ceea ce este insă din ce in ce mai deranjant este stilul  de adresare al lui Iohannis – dispretuitor, lipsit de respect, calomnios.

Dacă România a ajuns in situatia de acum – politică, economică, culturală, de mentalitate -, un rol important l-a avut si cel care a adăugat incă cinci ani nefericiti la cei zece in care Băsescu a condus statul român.

Discursul de ieri al lui Iohannis a fost un argument puternic pentru necesitatea unei schimbări la Cotroceni,” a mai spus fostul preşedinte al PSD.

 

Loading...

One Comment

  1. Cine vorbeste, un pui de securist cu patru clase facut colonel la apelul de seara, ca sa nu mai spunem ca e si un infractor de cea mai joasa spete.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Încă o probă că Iohannis este legat ombilical de Securitate
Klaus Iohannis a respins toate propunerile de miniştri ai Vioricăi Dăncilă pe motiv de lipse ...