ALDE, în vrie. Experimentul căderii fără paraşută

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE OPINIE POLITIC

Tot mai mulţi membrii ALDE sunt bulversaţi de răsucirea liderului Călin Popescu Tăriceanu care a decis să plece de la guvernare.

Tăriceanu a promis că-şi depune mâine demisia din funcţia de preşedinte al Senatului. Săptămâna următoare, mai mulţi lideri de filială vor să-şi exercite dreptul la vot în interiorul partidului. Cine mai suntem noi? Se întreabă mulţi deputaţi şi senatori. ALDE pare să dispară de pe harta politică. Victor Ponta a anunţat deja că nu exclude o fuziune cu PRO România.

Regretul de a nu mai fi la guvernare este răsplătit cu funcţii în Biroul Permanent al camerelor, date de conducerea PSD, care a trecut la racolări de membrii ai ALDE şi de lideri locali.

ALDE a existat atât timp cât era asociat cu PSD. Acum s-a asociat cu o felie de PSD, cea din aşa numita opoziţie socialistă.

Citeşte şi: VICTOR PONTA joacă rolul de balama politică

Şi atunci şi acum partidul lui Tăriceanu de abia se ţinea pe picioare. Mâine s-ar putea topi în partidul lui Ponta. Foştii liberali, deveniţi ALDişti, au trei opţiuni: să se reîntoarcă în PNL, să treacă la PSD sau să se dispară în partidul generalilor SIE.

Totul a început cu stânga-mprejurul liderului Tăriceanu. A făcut-o în interes propriu, sub şantaj sau din răzbunare copilărească pe Viorica Dăncilă, că nu a fost propus prezidenţiabil?

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Conceptul park&ride, un succes în Sectorul 4
După eşecul Terminalului Multimodal din zona Străuleşti, primul park&ride din capitală, iată că în sectorul ...