MIHAI FIFOR explică în ce condiţii pleacă PSD de la guvernare

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Mihai FIFOR, secretarul general al PSD, refuzat de Klaus Iohannis pentru Ministerul Administraţiei şi Internelor, susţine într-o postare pe reţelele de socializare că PSD pleacă mâine de la guvernare dacă vine cineva să asigure funcţionarea României.

România merge mai bine când «cadindatul» Iohannis este în concediu! În rarele momente în care vine la Cotroceni face numai lucruri rele: blochează legi, blochează guvernul, atacă orbeşte pe toată lumea, aruncă petarde în spaţiul public pentru a produce panică în societate, asa cum a făcut si aseară, când a incercat din nou sa induca in spatiul public ideea că Guvernul nu va mai putea plăti pensii şi salarii. Se vor plăti şi pensiile, şi salariile, in ciuda opozitiei dumneavoastra, domnule Iohannis”, a scris, Mihai Fifor.

IOHANNIS E ÎN CONTRADICŢIE CU MESAJELE DE PE AFIŞELE SALE

Mihai Fifor consideră că tot ce face Iohannis este în contradicţie cu «România normală», pe care o propune ipocrit pe afişele lui electorale.

Citeşte şi: MIHAI ŞORA S-A RĂSUCIT. Vezi pe cine susţine la preşedinţie!

Partidele din opoziţie se cotonogesc între ele şi nu sunt în stare să formeze o majoritate, darămite să conducă ţara! Nici nu vor acest lucru, de altminteri! Pun celorlalţi condiţii imposibil de îndeplinit, ca nu cumva să treacă o moţiune! Deci este fals că PSD se agaţă de guvernare. Plecăm mâine dacă trece o moţiune de cenzură şi vine cineva care să asigure funcţionarea României. Dar nu trece pentru că nu există o alternativă şi nu avem un preşedinte mediator, care să rezolve această criză politică! O vom rezolva noi, pentru că nouă ne pasă de această ţară”, a mai scris Fifor.

Acesta i-a transmis şi un mesaj preşedintelui Klaus Iohannis: ”Aşadar, staţi în concediu, domnule Preşedinte! E cel mai bine pentru România!

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Explicaţia gestului Biancăi ANDREESCU după VICTORIA de la US OPEN
Bianca Andreescu, jucătoarea de 19 ani,  va urca pe locul 5 în clasamentul WTA, după ...