Apar primele probe ale trădării lui Tăriceanu

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE POLITIC

O ştire a trecut neobservată. DNA nu a mai prelungit măsurile preventive în cazul lui Sebastian Vlădescu și a celorlalți inculpați din dosarul de corupție, în urma unui denunţ al unei firme austriece care i-ar fi dat peste 2,1 milioane de euro fostului ministru de Finanţe pentru a interveni pe lângă ministrul Transporturilor pentru plata lucrărilor la tronsonul de cale ferată Bucureşti – Constanţa. Acelaşi om de afaceri a dat peste 1,1 milioane de euro secretarului de stat din Ministerul Transporturilor Constantin Dascălu.

Şi ceilalţi au ieşit de sub măsurile preventive.

Vlădescu şi-a plătit cauţiunea, de aproximatov 1 milion de dolari, şi cu lingouri de aur. El are un offshore, unde parca pe timpuri şpăgile.

Sebastian Vlădescu e considerat unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Călin Popescu Tăriceanu. Iată o primă explicaţie a ieşirii sale din decorul guvernamental.

Foarte mulţi colegi consideră că Tăriceanu a aruncat prosopul în urma unui şantaj cu dosarele la DNA. În primăvară a scăpat de urmărirea penală prin voturile colegilor PSD din Senat. Plecând din coaliţia de guvernare, poate fi oricând săltat. Dar dacă a făcut pact cu Diavolul va fi liber precum papagalii mei din colivie. O libertate asistată de procuri.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
ALDE nu mai poate exista sub acest nume. Liderii vor să topească partidul în Pro România
De 3 luni, partidul mamă european, care s-a topit în Renew Europe, ALDE Party, a ...