Şantajul lui Mark GITENSTEIN pentru cumpărarea licenţelor Microsoft, ascuns de DNA

Marius Ghilezan ACTUALITATE investigatii POLITIC

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, a ameninţat că va aduce dezvăluiri despre afacerile familiei lui Joe BIDEN din România. Când să deschidă tableta, moderatorul de la FOX TV i-a tăiat microfonul. Suspansul rămâne.

Preşedintele SUA a fost informat încă de anul trecut de către Gabriel SANDU, fostul ministru al comunicaţiilor,  că a depus la DNA un amplu denunţ prin care relata că ar fi fost şantajat să plătească uriaşa sumă de 57 de milioane de dolari către Microsoft. Printre autorii santajului s-ar fi numarat inclusiv ambasadorii de la acea vreme ai SUA Nicholas Taubman, apoi Mark Gitenstein, precum si cel al Austriei, Martin Eichtinger, susţine Sandu.

400 de milioane de dolari a costat statul român licenţele Microsoft. Pentru că legile internaţionale nu permiteau companiei americane să deţină monopolul, acestea au fost vândute administraţiei române prin firma Fujitsu Siemens Computers.

Citeşte şi: Prima reacţie a lui MIHAI ŞORA despre trecutul său şi despre RECLAMA EMAG

Conform investigaţiilor, statul român a achiziţionat mai multe decât numărul calculatoarelor din sediile ministerelor sau agenţiilor.

În afacere au mai fost implicaţi Nicolae Dumitru (Niro), Dinu Pescariu, Dorin Cocoş şi Gheorghe Ştefan, zis Pinalty.

Citeşte şi: “MILIARDUL de $ contra schimbării PROCURORULUI GENERAL”- şantajul lui OBAMA la preşedintele Ucrainei, recunoscut de BIDEN

Nimeni nu a fost condamnat. Conform informaţiilor primite de echipa de investigaţie a Newstandard.news, faptele au fost prescrise.

Taubman şi Gittenstein au pus bazele luptei anticorupţiei în România. Ei au decorat de mai multe ori procurorii de la DNA. Laura Codruţa Kovesi a fost pusă şef la DNA, la recomandarea ambasadorilor americani.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Moţiunea de cenzură se discută în 10.10.10. Ce semnifică aceste numere?
Birourile reunite ale Parlamentului au stabilit o dată şi o o oră precisă pentru votul ...