Iohannis recunoaşte că s-a suit în capul PSD cu elefanţii. Vrea să desfiinţeze S.I.I.J.

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Uncategorized

La întâlnirea cu liberalii de la ROMEXPO, Klaus Iohannis s-a referit la justiţie şi la cum s-a opus el modificărilor legilor, astfel încât regimul Procuristan  să nu fie prea lezat, prin părţile sale esenţiale.

Iohannis a mai spus că planurile PSD în ceea ce priveşte justiţia nu au putut fi duse până la capăt, deoarece el ca şef al statului a sesizat la CCR mai multe modificări legislative. Klaus Iohannis a declarat că va fi rezolvată şi problema legată de Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ).

Citeşte şi: Pentru Luiza (fostă Şora), suntem un popor DEVERTEBRAT și IDIOTIZAT

„Dar noi cu pesediştii noştri care au condus pe contrasens. PSD a intrat din prima zi de guvernare pe contrasens cu românii. Şi ce am făcut eu în acest timp? Eu am făcut tot ce a putut să facă preşedintele României. Nu mă laud, nu îmi place să folosesc cuvintele mari, dar dacă tot ne-a`m uitat la video, dar pe cei doi elefanţi i-am alungat. Nici amnistie şi graţiere nu au reuşit, nici Codurile penale nu au reuşit să le strice, aşa cum şi-au imaginat. Şi să nu credeţi că nu au reuşit pentru că le-a venit mintea la cap. M-am suit eu în capul lor. Şi legile justiţiei vă amintiţi de câte ori le-am trimis la CCR? A mai rămas treaba cu Secţia specială de rezolvat şi o rezolvăm şi pe asta”, a conchis preşedintele Iohannis.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Corlăţean: “Preşedintele intră cu cizmele în independenţa justiţiei pe care clama că o protejează”
După ce IOHANNIS a trosnit în moalele capului independenţa JUSTIŢIEI, fostul ministru Titus Corlăţean a ...