DOVADA CNSAS / Preşedintele USR Bucureşti, ROXANA WRING, turnătoare la SECU’

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

USR-iştii ne ameninţă peste tot că ei aduc oameni noi.

Numai că Roxana WRING e o fostă colaboratoare a Elenei Udrea. Ea a făcut parte din juriul PDL pentru desemnarea candidaţilor formaţiunii lui Traian Băsescu la alegerile locale din Bucureşti.

În 2016 a candidat la alegerile locale din Bucureşti. Pentru acest lucru a trebuit să completeze o declaraţie pe proprie răspundere că nu a colaborat cu Securitatea. În cazul în care instanţa va confirma VERDICTUL CNSAS, Wring poate fi pusă sub acuzare pentru fals în declaraţii, faptă pedepsită de Codul Penal.

Lupul, paznic la oi

La acea vreme, era preşedintele asociaţiei Pro Domo. A făcut parte din staff-ul “României curate” a Societăţii Academice din România, în programul de verificare a integrităţii candidaţilor la alegerile locale.

Din CV-ul Roxanei Wring lipseşte perioada de dinainte de 1988, când aceasta se mutase deja în străinătate. Numai că Roxana Wring este născută în 1955, deci, în 1988, avea 33 de ani.

Soţul ei, Michael Wring, a fost angajat în procesul de privatizare a companiei VEGA, deţinută de Rompetrol. Apoi a lucrat aproape zece ani la Moscova, pentru a fi detaşat cu altă companie în Iran.

Roxana WRING, prin intermediul soţului, deţine în Bucureşti şi Londra un imperiu imobiliar, conform declaraţiei de avere.

De ce ascunde Roxana Wring cu ce se ocupa în România pe vremea lui Ceaușescu?

Pentru că, potrivit unei informații pe care a scăpat-o în campania electorală din 2016, când candida la primăria Sectorului 3, Roxana Wring a fost, înainte de a pleca din țară, ghid la ONT. Adică era angajata firmei românești de stat care se ocupa de relația cu turiștii străini.

În 2013, CNSAS a constatat că Irinel Columbeanu, care candidase și el la alegerile locale din București, a fost colaborator al Securității. Columbeanu fusese racolat de Securitate în 1980, pe când era ghid la ONT. Wring nu a fost căutată la dosare în 2016 când candida la alegerile locale.

Roxana Wring a demisionat din USR. Ca urmare îşi pierde calitatea de consilier local în Consiuliul General al Municipiului Bucureşti.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Filiala ALDE, condusă de NORICA NICOLAI, directorul de campanie a lui Mircea Diaconu, SUSŢINE Viorica DĂNCILĂ
Şefa de campanie a candidatului Mircea Diaconu, Norica Nicolai, se confruntă cu o situaţie ieşită ...