DĂNCILĂ: „Voi lupta pentru a scăpa România de Klaus Iohannis”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Viorica Dăncilă a trebuit să-şi schimbe discursul programat pentru reuniunea de sâmbătă cu cei 8.000 de reprezentanţi ai PSD de la Romexpo, veniţi din toată ţara. Doar melodia intrării sale pe scenă a rămas aceeaşi: “Eyes of tiger.”

Preşedintele PSD a recunoscut că alegerile prezidenţiale vor fi un adevărat război. „Aceste forțe cu care noi luptăm acum în această campanie vor distrugerea PSD, vor dispariția noastră ca partid. E singura lor miză. Pentru ei nu căderea guvernului a fost miza, ci dispariția PSD, iar această motiune a fost doar primul pas dintr-un plan meschin de a ne elimina din competiție”, a completat ea.

Citeşte şi: REPLICA Olguţei Vasilescu către Ponta / “”Urările noastre sunt în FRIGIDER, nu în telefon”

„Vedem dejă că au început cu greaua moștenire. Au trecut doar două zile și încep să își arate neputința. Îi unește ura pentru noi, pentru PSD. Partidul Social Democrat nu este o opoziție ușoară. Și indiferent unde vom fi nu vom înceta să luptăm contra celor care vor să aducă sărăcie și dezbinare. Să înlăturam această adunătură de profitori și să fim cei care conduc România atât de la Cotroceni, cât și de la Palatul Victoria. Suntem o forță pentru că avem de partea noastră oamenii, istoria și credința”, a mai spus ea.

„Voi lupta în această campanie pentru a scăpa România de Klaus Iohannis. Eu nu renunț, eu nu dau înapoi, eu nu mă dau bătută”, a spus Dăncilă.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
BANCA MONDIALĂ confirmă „odioasa” moştenire a guvernării PSD
Banca Mondială a revizuit în creştere la 4,2% estimările privind avansul economiei româneşti în 2019, ...