LOVITURĂ DE TEATRU / Un oficial francez DENUNŢĂ impostura lui Şora. Poţi verifica!

Marius Ghilezan ACTUALITATE SOCIAL

Un oficial al guvernului francez, al cărui tată a luptat în rezistenţa franceză din al doilea război mondial, denunţă IMPOSTURA lui Mihai Şora care a susţinut mereu că a fost activ în acea luptă.

Gérard Luçon, fost director în Ministerul de Justiție francez și urmaș al unor luptători în Maquis – Rezistența Franceză din al Doilea Război Mondial, a denunțat, într-o discuție pe pagina scriitorului Alexandru Petria, această penibilă scuză a intrării în Partidul Comunist a dlui Șora, mascota neomarxiștilor locali, scrie Iulian Capsali pe facebook.

Gérard Luçon locuieşte în România şi vorbeşte limba română.

Citeşte şi: „Odioasa” guvernare PSD / creşterea salariilor în domeniul privat este de 9,4% în acest an, conform analizei PwC

Luçon Gérard, în dialog cu ALEXANDRU PETRIA: “există un site gestionat de Statul Francez, acolo se poate gasi tatal meu Luçon Gilbert, unchii mei (2 din care un comunist evadat de Auschwitz) deci nu pot sa am nici un pic de respect pentru acest tip de gunoi falsificator, chiar în virsta de 102 de ani !! recuperez site-ul acum”.

Oricine poate verifica aici!

Mémoire des hommes 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
În ce condiţii România poate ajunge la EURO 2020?
Naţionala României a fost pentru câteva minute pe locul doi al grupei F de calificare ...