STOLTENBERG, către MIRCEA GEOANĂ: „Abia aștept să lucrez cu tine pentru întărirea NATO”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, A SCRIS pe o reţea de socializare un mesaj de bun venit pentru noul său adjunct, Mircea Geoană. Fostul preşedinte al PSD şi candidat la preşedinţie este primul est-european care ocupă o astfel de poziţie înaltă în headheadquarter-ul NATO.

„Îi urez un bun venit călduros noului meu secretar general adjunct, Mircea Geoană! Abia aștept să lucrez cu tine la întărirea NATO. Vei duce mai departe moștenirea puternică lăsată de Rose Gottemoeller, o campioană a Alianței noastre transatlantice – ne lipsește tuturor”, a scris, joi seară, Jens Stoltenberg, într-un mesaj pe twitter.

În vară, secretarul general al NATO, norvegianul Stoltenberg scria pe aceeaşi reţea de socializare că “Geoană este un avocat devotat al legăturii transatlantice şi va aduce experienţa sa îndelungată ca om de stat şi diplomat acestui post”.

Citeşte şi: FIREA, dezvăluiri incendiare despre ORBAN: “Ar trebui să se ascundă în SCORBURĂ”

„Diplomatul român Mircea Geoană își preia poziția de secretar general adjunct al NATO. El este primul secretar general adjunct care provine din Europa Centrală și de Est”, se arată într-un comunicat al NATO, citat de Calea europeană.

Rose Gottemoeller a fost prima femeie desemnată secretar general adjunct din istoria NATO.

Mircea Geoană a fost înfrânt în alegerile prezidenţiale din 2009 de către Traian Băsescu, într-o finală cu rezultat discutabil.

Diplomatul român a fost ambasadorul României la Washington pe vremea când se discuta intrarea României în NATO. De asemenea, a fost ministru de externe.

România face parte din structura Nord-Atlantică din anul 2004.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
DAN BARNA, pe loc repaus. Secu te ridică, Secu te doboară
Foto: Dan Barna, la început de carieră Se pare că Dan Barna n-a înţeles avertismentul ...