Maria Grapini: “Patru ani fără ADEVĂRUL COLECTIV! Fără acest adevăr, este imposibil să mergem mai departe!“

Majlat Ovidiu ACTUALITATE POLITIC

Europarlamentarul Maria Grapini a transmis un mesaj, la patru ani de la tragedia care a depășit granițele României, numită Colectiv.

“Amintirile sunt mai mult decât dureroase, imaginile sunt vii în memoria tuturor, tragismul acestui caz este răvășitor! Patru ani de când 400 de tineri au mirosit, crud, moartea, 64 dintre ei au trecut, nedrept și prematur, hotarul, 200 sunt mutilați pe viață. Patru ani fără ADEVĂRUL COLECTIV! Nu avem voie să uităm, nu avem voie să stăm pasivi. De patru ani, România așteaptă explicații pentru cele nici două minute fatale, care ne-au lăsat încremeniți pe toți și ne-au ucis liniștea.

Citeşte şi: Milionarul propus la “DEZVOLTARE” nu-şi plăteşte taxele de gunoi

Aștept și eu, precum părinții și rudele prea tinerilor tineri plecați dramatic din lumea aceasta, precum o țară întreagă, explicații pentru dezastrul numit Colectiv. Fără acest adevăr, este imposibil să mergem mai departe!

Dumnezeu să-i odihnească în pace pe tinerii noștri, să le dea putere supraviețuitorilor și liniște părinților tuturor!“, se scrie în declaraţia de presă a europarlamentarului MARIA GRAPINI.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
De ce nu e uşor să fii LEFETIST în Europa de est?
Tinerii din Europa de est asociază stânga mai mult cu Beni Sanders decât cu gulagul ...