De ce refuză IOHANNIS confruntarea cu DĂNCILĂ?

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE Principal

Există mai multe păreri. Talibanii preşedintelui consideră că faraonul nu se poate coborî din templu pentru a discuta cu un fost prim ministru. Alegătorii adversarilor politici sunt de părere că îi e frică să se confrunte, pentru că nu are ce comunica. Nu are argumente. Partea indecisă din societate se întreabă dacă preşedintele nu are ceva de ascuns.

Oamenii votează deobicei figuri în viaţă. Prin ascunderea sa în spatele staff-ului, există temerea că preşedintele nu-şi aparţine. Că are ceva de ascuns.

Prezent faţă în faţă cu contracandidatul ar trebui să aibă replici la acuze. Aşa e mai simplu pentru el.

Fiind o fire colerică (vezi lovitul capotei cu paltonul), se blochează. Nu are forţă de reacţie. Cele 80 de cuvinte din bagajul său lingvistic nu sunt suficiente.

Cum ar răspune la întrebarea care e rolul consulului austriac în relaţia lui cu Germania? De ce prima oară, când ajunge la Sibiu, se întâlneşte doar cu el?

 Dacă i s-ar prezenta fotografii ascunse ochiului public sau vreun angajament la Securitate, cum ar reacţiona?

Dacă i-ar pune Dăncilă Biblia în faţă şi i-ar cere să jure că nu a dat niciunei puteri străine documente clasificate ale statului român, ar jura?

Cum se pronunţă corect BND sau BFV?

În campania electorală de acum cinci ani, s-a blocat când reporterul l-a întrebat cum a reuşit să-şi achiziţioneze şase case din salariul de profesor. Negăsindu-şi cuvintele, a spus doar atât: „ghinion.”

Citeşte şi: DEUTSCHE WELLE: Klaus Iohannis – dispreţ faţă de democraţie

Iohannis se bazează pe activul de partid şi pe reţelele serviciilor secrete. Misiunea sa e necunoscută.Pentru cine se bate? Că pentru români, nu.

Ce fel de tur 2 avem?

Vorba lui Adrian Severin, noi nu avem turul 2 al alegerilor prezidenţiale, ci PLEBISCIT pentru cedarea sau nu a Suveranităţii.

Aici poate fi cheia. N-are nimic românesc în programul său politic.

Citeşte şi: Dezvăluiri / Klaus Iohannis a CÂŞTIGAT alegerile şi cu ajutorul unei „ferme” de manipulare

Poate şi liberalii ar trebui să se uite la ce au păţit useriştii. După ce au fost goarnele şi berbecii lui de spart porţile guvernamentale, acum liderii lor sunt puşi la colţ şi ameninţaţi cu trimiterea în puşcărie.

Există teama tot mai clară că doreşte o erdoganizare a ţării. Un fel de Erdoklaus, în care totul să-i aparţină.

După ce-şi va proclama regimul de dictatură, nimeni nu-şi va mai aminti că a fost votat. Asemenea lui Hitler, de majoritatea cetăţenilor.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Turcescu, virulent la adresa lui Paleologu: “CE LOAZĂ EŞTI!”
După ce Thodor Paleologu a spus într-un interviu la “Cafeneaua Nației”, pe Prima Tv: „Slavă ...