Cum a ratat KLAUS IOHANNIS mingea „antisuveranismului” ridicată de RADU TUDOR

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE POLITIC Principal

Radu Tudor a fost singurul jurnalist de la ANTENA 3 agreat la dezbaterea lui Klaus Iohannis de la BCU. În faţa studenţilor de la SNSPA, a pus cea mai lungă întrebare preşedintelui Klaus Iohannis, de genul nu-i aşa că veţi înăspri atacul împotriva suveraniştilor?

Jurnalistul e şi analist militar. I-a adresat lui Klaus Iohannis o întrebare mai lungă decât răspunsul, pe subiectul apărării și securității României. Sub pretextul unei implicări a președintelui în contracararea „pericolului de la Est”, desfăşurat”sub forma unui război hibrid, cu o sumedenie de fake news și manipulări”, jurnalistul l-a provocat pe candidatul PNL, actual şef al CSAT, să fie mai preocupat de patriotismul „nereal” și de curentele suveraniste, „fals naționaliste”, care trezesc sentimente anti-europene și anti-occidentale, acestea fiind în opinia sa, putiniste. Iohannis a ratat miza reală a întrebării cu răspuns indus, limitându-se să la afirmaţia că lucrează la aceste chestiuni împreună cu instituțiile din domeniul securității naționale și că România a pus la dispoziție 2% din PIB pentru Apărare.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS: A rămas cineva nemicrofonat?

Analistul militar a ţinut să evidenţieze în întreaga seară că a fost la Deveselu, fără legătură cu subiectul.

Citeşte ––––––>

Loading...

2 Comments

  1. Radu Tudor.. Greata. Un epoletat, piticot cu complexul napoleeon!! Vai ce tare s a bucurat ca a avut ocazia sa linga pingelel lui Johannis!! Chiar daca SRI si Dulapul sint un atentata la Democratia din romania si la libertatea PRESEI.. Dar gustul Pingelelor este mai pretios..

  2. M-am lămurit cu gât gros ăsta de radu tudor. Alienul din burta A3.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Maria Grapini: “Iohannis a încălcat libertatea presei”
Fiind întrebată de reporterul Radio France International România (ascultaţi aici!) despre refuzul lui Klaus Iohannis ...