MIHAI FIFOR: „rămâne un spațiu larg în care PSD se poate reconstrui”

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a făcut o analiză pe contul său de facebook despre rezultatele obţinute de candidatul partidului în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, nu înainte de a mulţumi celor peste 3 milioane de cetățeni români care au votat ieri Viorica Dăncilă.

„Cei peste 65% dintre românii care au votat nu l-au ales pe Iohannis pentru că l-au placut, ci pentru că l-au considerat răul cel mai mic. Acesta este meritul rușinos al celui care a redevenit președinte după 5 ani de nimic,” a spus Fifor,” explicând consecinţele votului prin ura acumulată contra PSD.

Totodată, secretarul general al PSD, a mai spus că ura generalizată indusă împotriva partidului său a făcut ca electorii să considere Iohannis-răul cel mai mic.

Citeşte şi: Rezultate, TUR 2 / Peste 10.000.000 de români au votat. Iohannis – 63,17%

E  a mai critica PNL că vorbeşte iar despre anticipate, “dovadă evidentă a fugii de răspundere față de o guvernare care deja alunecă într-o cruntă austeritate.”

“Deci nu bunăstarea cetățenilor și echilibrul țării îi preocupă cel mai mult pe cei din PNL, ci cum să-și aranjeze cărțile electorale ca să își asigure perpetuarea la putere,” a mai comentat Fifor.

« Asta ne arată că adversarii noștri nu sunt nici pe departe nici atât de tari, nici atât de inteligenți pe cât îi arată acum rezultatul de la prezidențiale,” a conchis Fifor.,

El a apreciat că analizând harta ELECTORALĂ că “rămâne un spațiu larg în care PSD se poate reconstrui pentru a redeveni prima forță politică a României.”

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
ADRIAN NĂSTASE crede că desemnarea lui Tăriceanu, candidat la prezidenţiale, ar fi permis păstrarea guvernării
Adrian Năstase, asemenea unui “spectator angajat,” face o analiză post-electorală, pe blogul său, prin care ...