Iohannis a înaintat ÎN GRAD 24 de generali SIE şi SRI. Numele lor e STRICT SECRET

Cosmin Ionescu ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Președintele Klaus Iohannis a înaintat în grad 24 de generali. Numele acestora sunt ţinute la secret. 13 generali SIE și 11 generali SRI, ca recompensă pentru ajutorul de campanie, spune Marius Ghilezan, într-o declaraţie la un post de radio.

Deciziile au fost publicate joi în Monitorul Oficial. Dintre aceștia, este public doar numele generalului Răzvan Ionescu, prim-adjunctul SRI, care l-a înlocuit pe Florian Coldea. Ceilalți generali sunt trecuți la secret, numele lor făcând parte din categoria informațiilor clasificate.

Citeşte şi: La şefia ANPC / LUDOVIC ORBAN a numit-o pe fosta soţie a unui demnitar fesenist. Are şi dosar penal

Înaintările în grad s-au făcut la propunerea șefilor SIE, respectiv SRI, potrivit decretelor publicate în Monitorul Oficial.

13 generali SIE și 10 SRI

Răzvan Ionescu (47 de ani), prim-adjunct al directorului SRI, a fost înaintat la gradul de general-locotenent cu trei stele, având peste 20 de ani vechime în munca operativă de informații, conform paginii web a SRI. În 2018 a câştigat, împreună cu soţia, angajată la Loteria de stat, CONFORM DECLARAŢIEI DE AVERE, 260.000 de lei din salarii, un plus de 50.000 faţă de anul trecut.

Ceilalți generali SRI și SIE nu apar cu numele în Monitorul Oficial, datele despre aceștia fiind trecute într-o anexă secretă: 13 generali SIE și 10 SRI.

În Monitorului Oficial se mai arată că președintele Klaus Ioahannis a acordat joi o serie de ordine și medalii unor generali SRI și SIE.

Informația apare în contextul creșterii fondurilor alocate SRI, SIE și SPP de către Guvernul Ludovic Orban în proiectul de O.U.G. pentru rectificarea bugetară.

 

Loading...

One Comment

  1. Astia nu sint generalii Romaniei !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
“Papaya” rezistenţilor, ironizată de studentul care l-a lăsat ca la dentist pe Klaus Iohannis
Adrian Ţîrcă, studentul care l-a încurcat pe Klaus Iohannis la aşa zisa dezbatere cu jurnaliştii ...