PRESA MAGHIARĂ / “Nu vom renunţa NICIODATĂ la argintul nostru de o mie de ani din Ardeal”

Marius Ghilezan ACTUALITATE INVESTIGAȚII

Sub titlul: “Ce au făcut mai întâi teroriştii ardeleni? Metoda ALBA IULIA va funcționa invers!” Pilhál Tamás scrie în ediţia de acum câteva zile a ziarului radical de dreapta pestisracok.hu, mare susţinător al guvernului Viktor Orban, un  comentariu extrem de agresiv la adresa făuritorilor Unirii de la 1918.

CITEŞTE ŞI: În cazul unui atac al RUSIEI / Ce naţiuni ar sări în apărarea României?

”În urmă cu o 101 ani, la 1 decembrie 1918, 1.228 de demnitari români au admis în mod arbitrar pe teritoriul țării noastre că Transilvania vrea acum să nu aparțină Ungariei, ci așa-numitei României. Rețeta este simplă: așezați-vă undeva (indiferent dacă sunt chemaţi sau nu), înmulțiți-vă acolo într-o zonă prosperă și apoi profitați de o oportunitate (cum ar fi un război în țara natală) şi declaraţi acea zonă că aparţine unui alt stat. Obțineţi harul super-puterilor victorioase cu tot felul de lingușiri false, minciuni alese și povești cu represiuni fictive, care îți dau pe tavă o țară”, scrie comentatorul.

Autorul susţine că ungurii nu vor renunţa niciodată la  la frații ostatici din Ardeal și la “argintul nostru de o mie de ani. Niciodată!”

El susţine că prin Pactul de la Versailles şi Trianon, Ungaria a devenit captivă unei mafii internaţionale.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
INSTAGRAM va cere noilor membrii data naşterii
Instagram va cere noilor membri să își furnizeze data nașterii atunci când își creează un ...