“Molecula spiritului” / Ce ritualuri se comiteau în casa lui Gelu Oltean?

Marius Ghilezan ACTUALITATE Principal SOCIAL

Fostul colaborator al lui Virgil Ardelean, poreclit Vulpea, înfricoşătorul şef al celebrului “Doi şi un sfert,” Gelu Oltean a fost prins în județul Dâmbovița și a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de complicitate la trafic de droguri de mare risc.

Concubina fostului șef al DGIPI, Vanessa Youness, și un cetățean britanic, Thomas Lishman, au fost, de asemenea, arestați pentru 30 de zile într-un dosar de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Brașov. Cei trei organizau „într-o casă din județul Dâmbovița reuniuni de consum de DMT (dimetyltriptamina), drog de mare risc ce contine Ayahuasca”, a transmis DIICOT Brașov.

Procurorii susţin că fiecare participant la evenimentele din casa din Dâmboviţa plăteau 500 de euro pentru o şedinţă. La o simplă căutare pe internet, ritualurile costă în jur de 300 de Euro.

Citeşte şi: Pentru ce a fost decorat tatăl lui ADRIAN NĂSTASE de către REGELE Mihai?

Ce senzaţii crează DMT-ul?

În general această substanță produce puternice halucinații vizuale și experiențe interpretate de unii ca fiind de factură spirituală. În cazul în care substanța este inhalată experiența durează 5-15 minute.

Efectele adverse ale adiministrării de DMT includ: creșterea concentrației de hormoni de creștere, creșterea ritmului cardiac și a presiunii arteriale, dilatarea pupilelor, susţin medicii.

Ayahuasca era folosită în ritualuri şamanice, dar sub stricta supraveghere a unui iniţiat, mai ales în triburile amazoniene.

Substanţa era folosită în vechea medicină, dar acum – zic sursele ABC – le folosesc doar turiştii în căutarea senzaţiilor tari.

Supranumele drogului DMT e „molecula spiritului”, dar cei mai mulți consumatori nu-l consumă pentru spirit, ci pentru Dumnezeu, care poate lua orice formă în funcție de cultura în care e consumat.

Amestecul de ierburi Ayahuasca activează amigdala (partea corticală a coordonării “muşcă şi fugi”, zona în care sunt stocate amintirile emoţionale din trecut, inclusiv traumele. Neocortexul este şi el activat, zona responsabilă pentru gândire şi capacitatea de a raţiona şi a lua decizii.

Se spune că vezi realitatea cu alţi ochi, fără a simţi vreo traumă.

În casa din judeţul Dâmboviţa, inculpatul susţine că au avut loc ritualuri, nu s-au consumat droguri.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Fulminanta ascensiune a Vanessei Youness, de la GHID-ul medical primit de la BOC, la ritualuri şamanice
Cuncubina lui Gelu Oltean, Vanessa Youness, arestată preventiv duminică pentru 30 de zile alături de ...