Şoc neomarxist / Deputat USR, Iulian Bulai: “În România sunt peste 50.000 de Hristoşi”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

După ce în ajunul Paştelui a comentat pe pagina sa de facebook că Învierea e un fake-news, deputatul USR, Iulian Bulai, vine cu o versiune proprie a naşterii Mântuitorului dintr-o „mamă surogat.” Neomarxistul consideră că în România sunt peste 50.000 de copii asemenea lui Iisus.

„Un copil. Sărac și provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinerețe și o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinții să fi fost căsătoriți, doar logodiți. Nașterea lui arată extradordinarul dar și limitele societății în care a apărut.

Acum 2000 de ani s-au întâmplat cele scrise mai sus. Soarta lui este astăzi împărtășită de mulți copii din România, dar care nu au avut alături părinți atât de iubitori. Avem peste 50.000 de copii în grija statului. Peste 3000 de copii anual dați spre adopție. Mai mult de o treime din cei 3000 nu își găsesc o familie. Anual aprox. 2000 de copii sunt declarați greu adoptabili-nimeni nu îi vrea în România. Peste 1000 de copii români au fost traficați doar în UK până în 2007. Recent, justiția română nu a găsit niciun vinovat din cele câteva zeci/ sute care ar fi fost implicați în traficul a aproape 200 de copii din Țăndărei. Acesta este cel mai mediatizat caz recent de trafic de ființe umane din România, dar nicidecum singurul”, a scris Iulian Bulai.

În Ajunul Paştelui a comentat Învierea cu un fenomen fake-news

„Învierea este şi despre tentativa unui grup criminal organizat de a promova un fake-news. Mituind martorii şi promovând un mesaj fals. Se întâmplă asta şi în zilele de astăzi. La tv sau pe stradă, sau în Parlament. Fenomenul e vechi de când lumea. Iată că întâmplarea de la Ierusalim de acum 2000 de ani a schimbat lumea şi oamenii, iar tentativa de fake-news a rămas doar o încercare nereuşită de cosmetizare a adevărului”, scrie Bulai pe contul lui de Facebook.

 

Iată câteva comentarii:

“omul este jehovist,cum sint 99% din usr-isti.organizatie criminala,anti hristos si anti fecioara maria.va mirati?eu nu.” (Horaţiu Oprescu)

“Domnule Bulai, sper că ați comis postarea la beție, căci alcoolul poate fi circumstanță atenuantă pentru ridicol.” (Mirel Curea)

“Internează-te bre!” (Codruţa Cerva)

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Coane Firinel, Monseniorul Buendia e ambasadorul Papei!
Firinel UNGUREANU, ajuns din şef al închisorii Marginei direct director general al Administraţiei Naţionale a ...