EFECTUL DEMITERII LUI BEURAN / Medicii de la Floreasca au intrat în grevă

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal SOCIAL

După demiterea profesorului doctor Mircea Beuran, din funcţia de şef al Secţiei Clinice de Chirurgie III de la Spitalul Floreasca, medicii – ca act de solidaritate cu celebrul medic – au intrat în grevă, anunţând că mai tratează doar urgenţele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În comentariul “Execuția lui Beuran, frica de Năstase și PNL-izarea României,” fostul deputat PDL Gelu Vişan susţine că profesorul Beuran a fost urmărit, pas cu pas, de la operaţia lui Adrian Năstase şi că liberalii vor să pună mâna pe conducerea spitalului.

“Profesorul Mircea Beuran este unul dintre chirurgii eminenți ai României.
Despre schimbarea din funcție a profesorului Beuran se vorbește de vreo șase luni de zile, de când Adrian Năstase a început să vorbească public din ce în ce mai apăsat despre nenorocirile care s-au abătut asupra României prin preluarea puterii dictatoriale de către Nazist.
Ce nu știu medicii de la Floreasca, este faptul că Mircea Beuran era monitorizat non-stop, așteptându-se prilejul pentru a i se găsi vreo vină,” scrie Gelu Vişan pe facebook.

Citeşte şi: Şoc în FINLANDA / Premierul propune săptămâna de lucru de 4 zile şi şase ore de muncă pe zi

Execuția publică profesorului Beuran are două paliere, în opinia fostului deputat pedelist:

“În primul rând se vrea un avertisment pentru cei care sunt considerați apropiați ai lui Adrian Năstase, iar în al doilea rând este legată de dorința PNL de a pune mâna pe Spitalul Floreasca, ca și pe toate Spitalele din România, prin numirea în funcții a unor apropiați ai PNL.
Ministerul Sănătății nu a efectuat vreo anchetă serioasă privind incidentul din sala de operație, s-au făcut doar că fac niște audieri preliminarii, decizia fiind luată din momentul in care cazul a fost făcut public, de fapt cu multe luni în urmă, de când s-a decis PNL-izarea întregii societăți.”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ştiaţi că?… Edison, strămoşul e-book-urilor
În 1878, la scurt timp după ce a inventat fonograful, Thomas Edison a dat peste ...