Prințul Harry e supărat că nu s-a scos cu “ieşeala” din Casa Regală

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

Sub titlul “Harry caută „o viață mai pașnică”, întrucât încheie cu fără tragere de inimă rolul regal, corespondentul BBC Michael Holden din Londra relatează amărăciunea fostului Prinţ britanic care, în faţa unor reprezentanţi ai organizaţiei de caritate Sentebale, a ţinut un discurs prin care a recunoscut că ieşirea din Casa Regală britanică nu a avut loc aşa cum el şi Meghan şi-ar fi dorit.

Palatul Buckingham și regina au anunțat, sâmbătă, că Harry și Meghan nu vor mai fi membri ai monarhiei britanice, nu vor mai folosi titlurile lor de „Alteță Regală” și își vor plăti de acum propriul drum în viață, eliberându-i să facă uz de ceea ce ei numesc „ noul rol progresist”.

Citeşte şi: Noul virus China: Cazurile se triplează pe măsură ce infecția se răspândește la Beijing și Shanghai

„Am sperat să continuăm slujirea reginei, a Commonwealth-ului și a uniformei militare, fără finanțare publică. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil ”, a spus prințul, al șaselea în linia de succesiune la tron.

În urma acordului de sâmbătă cu Regina, Harry va rămâne prinț, iar cuplul își va păstra titlurile de duce și de ducesă de Sussex, în timp ce vor începe o nouă viață împărțită între Marea Britanie și America de Nord, unde își vor petrece majoritatea timpului. Dar nu vor participa la ceremoniile viitoare sau la vizitele regale. Nu vor mai putea folosi apelativele de “Alteţe Regale.”

Totul a pornit de la dorinţa lui Harry şi a lui Meghan de a avea dreptul să facă uz de popularitatea lor pentru a deschide o linie de produse regale.  Regina a stabilit clar.

Comentatorii regali au spus că în spatele cuvintelor calde ale Reginei despre viitorul lui Harry și a lui Meghan, care le-a spus cât sunt de iubiți, se află o decizie fermă pentru o despărţire definitivă.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Vineri 24 ianuarie liber de la serviciu/ Vezi zilele libere din 2020!
Pentru români de vineri începe o minivacanţă. Cei care lucrează trebuie să primească o serie ...