Pregătiri de anticipate / Iohannis l-a ofertat pe consultantul israelian al lui Dragnea?

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit în timpul vizitei efectuate în Israel cu Moshe Klughaft, unul dintre cei  trei consultanți israelieni care au contribuit în 2015 la scorul de 45% obținut de PSD la alegerile parlamentare, au relevat în exclusivitate pentru FLUX 24 surse politice.

Tema discuției nu este cunoscută deocamdată, dar este posibil ca Moshe Klughaft să fi fost ofertat pentru un contract de consultanță pentru președintele României, mai menţionează sursa citată.

Interesant e că Moshe Klughaft a fost acuzat de ”spionaj” de către Ludovic Orban, când a făcut o plângere penală împotriva Vioricăi Dăncilă, pe care a acuzat-o de înaltă trădare în relaţia cu Israelul.

Citeşte şi: Hilde BRANDL (PNL): “LUDOVIC ORBAN îi va face Vioricăi DĂNCILĂ o nouă plângere penală din raţiuni de siguranţă”

La vremea acuzaţiilor de spionaj, Moshe Klughaft, a declarat, potrivit jurnalistului Attila Somfalvi, de la Ynet, că „cineva în opoziţie a citit prea multe cărţi de spionaj”. „Suntem profesionişti şi am condus campania electorală, dar de la victorie încolo nu avem nicio legătură cu România”, a mai spus Klughaft.

Acum, israelienii se pregătesc să lupte electoral cot la cot cu denunţătorul lor?

Klughaft și asociatul său Shaked au folosit pentru PSD mesaje care în mod tradițional vin de la partidele de dreapta. Sloganul lor fost „Îndrăznește să crezi în România.” . Au convins tineri să se filmeze și să trimită înregistrări în care spun că ei cred în România.

Moshe Klughaft a lucrat îndeaproape cu Liviu Dragnea în campania electorală din 2016.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Coronavirusul „poate deveni o urgență globală.” 18 decese au fost confirmate
Peste 600 de cazuri de infecţie cu CORONAVIRUS au fost raportate în China și în ...