Decebal Traian Remeş a prevăzut că PD a fost înfiinţat de HEGEMON

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE

Decebal Traian Remeș a fost înmormântat duminică în cimitirul “La nuci” din Baia Mare. El a murit, vineri. S-a născut pe 26 iunie 1949, în comuna Băsești, județul Maramureș. De profesie economist, omul politic a urcat toate treptele administraţiei, de la consilier, preşedinte de Consiliu Judeţean, deputat, ministru de două ori, al finanţelor şi al agriculturii.

Dosarul „Caltaboşul”

El a fost prima victimă a DNA, asta pentru că Traian Băsescu l-a ameninţat permanent că-l va termina. În 2007, i s-a înscenat celebrul Dosar “Caltaboşul.” Procurorii s-au bazat doar pe denunţul lui Gheorghe Ciorbă, cel care i-ar fi dat mită 15.000 de euro pentru a obţine un contract de 6.000. Nu e greşit. Asta a cerut în schimb. Alte probe nu s-au adus, decât o înregistrare făcută cu mijloacele specifice, în imagini apărând Remeş cu Ion Mureşan la masă, peliculă realizată în studiourile DNA şi difuzate de TVR.

Remeş a stat un an în închisoare. A câştigat procesele împotriva TVR şi a sistemului penitenciar, ambele instituţii au fost obligate de către instanţă să-i plătească daune de 20.000 de lei.

Citeşte şi: Doctorul care a descoperit CORONAVIRUS a murit

Robert Turcescu a făcut publică o notă scrisă de fostul ministru, prin care acesta versifica ideea că Partidul Democrat al lui Traian Băsescu e înfiinţat la cererea HEGEMONULUI. Însuşi preşedintele Traian Băsescu a recunoscut unor academicieni de la Academia Caţavencu faptul că lui “îi place să sugă de la licurici.”

În toate funcţiile pe care le-a avut, REMEŞ s-a luptat pentru drepturile românilor de a fi respectaţi de celelalte popoare. A fost un patriot pur sânge. Venit din stârpea băseştilor, de acolo de unde a plecat şi Pop de Băseşti să întregească România la Alba Iulia, nu avea cum să aibă alte simţăminte. Numai că tăvălugul anticorupţiei s-a stârnit chiar din acest motiv, el fiind primul român neaoş care a fost strivit de buldozerul globalist..

Poate din patriotismul său luminat i se trage nominalizarea de pe ”lista neagră” a Comisiei Europene.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Jurnalistul Andrei Bădin a învins DNA la Înalta Curte
Înalta Curte de Casaţie şi de Justiţie a dispus miercuri, 19 februarie 2020, achitarea definitiva ...