Afacerea Catacuzino / Cum un gradat cu PFA va coordona un grant de 150 de milioane de Euro

Marius Ghilezan ACTUALITATE ECONOMIC Principal

Venirea generalului (în rezervă) Nicolae Ciucă la Ministerul Apărării l-a scos pe medicul sportiv Florin Oancea din postul de furier.

Obişnuit mai mult cu mapa ministerială, omul fiind cărător de dosare prin minister, lui Florin Oancea i-a căzut pleaşca. A fost numit şef al Institutului Militar Cantacuzino, strategic în perioadă de pandemie.

Din cauza crizei COVID-19, a trecut neobservată numirea sa în funcţie peste specialişti de marcă ai luptelor pentru vaccinuri.

Printr-un grant de 150 de milioane de Euro de la UE, medicul sportiv va trebui să readucă Institutul Cantacuzino la faima de altă dată.

Medic sportiv la HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti, plătit pe PFA

Noul șef al Insitutului Militar Cantacuzino, pe vremea când tăia frunze la câini prin Marele Stat Major, a fost pe statele de plată a unor cluburi sportive din toată țara, fiind contractat ca medic pentru echipe precum HCM Baia Mare sau CSM București.

În 2016, an de glorie pentru Oancea, bănuții veneau de la echipele menționate mai sus, în cuantum de 70.000 de lei, pe lângă salariul de 6.000 de lei pe lună și venituri de peste 5.000 de euro prin intermediul PFA Dr. Oancea Florin.

Numai că sumele descoperite de Ziarul de Cluj ale soţului Oancea erau infime faţă de ale soţiei Cornelia Mioara Oancea.

Citeşte şi: Tun de război în Vrancea / Prefectul Berbece plăteşte hotelierului Barbugiu de trei ori preţul camerei

Mioara este demult mâna dreaptă a unor nume grele de investitori în firme din România. Prin compania New Europe Capital SRL, de unde încasa în 2016 un salar de 20.000 de lei (în comparație cu soțul și amărâtul său salar de 6.000), Cornelia Mioara Oancea a ajuns în forul decizional din firme precum Albalact SA, Policolor SA Și Rarăul SA, prin bănuții pompați de Ion Alexander Florescu (în TOP 300 Capital, milionarii din România) prin fondul de investiții cipriot Portadrix Investment LTD, care este acționar juridic la firma Corneliei Oancea, mai spune investigaţia jurnalistică.

În 2019, de parcă se prefigura deja un frumos viitor liberal, Cornelia Mioara Oancea ajunge administrator al firmei soților Becșenescu Dumitru și Ștefania Nicoleta: Mamaia Resort Hotels SRL (pe care funcționează Golden Tulip Mamaia și Zenth Hotel). Fondurile de investiție din Cipru au intrat astfel în afacerile de la malul mării, dar l-au lăsat pe Becșenescu, fost deputat și politician PD și soția acestuia ÎNCĂ în poziție de control.

Loading...

2 Comments

  1. Mult stimabile, care v-ați permis sa denigrați un om și medic cu realizări frumoase prin munca asidua, doresc sa va pun eu întrebarea cu CÂT și mai ales CINE v-a plătit ptr acest atac la persoana jegos? Sunt publice datele? Dacă era ceva în neregula trecea corect în declaratia de venituri? Manipulați grosolan și aruncați un stigmat nemeritat asupra unui profesionist. Nu va convine?… Asta este alta discuție. Ne întrebam de ce ne pleacă medicii din România. Uite unul dintre motive, datorita unui ignorant ca dvs care în 10 minute de mâzgălit hârtia vrea sa șteargă o cariera. Urat. Sa va fie jenă ca luați bani murdari pentru astfel de articole. PS Sa vedem ce veți scrie când Institutul va funcționa. Va veți cere scuze? Dr Oancea măcar încearcă sa salveze o situație foarte delicata. Dvs cu ce contribuiți? Doar ați înșiruit niște date fără noima și nu ați acuzat cu nimic, doar ați presupus. Dreptul la munca este garantat de Constituție. Decât sa muncească pana noaptea târziu sa trateze o mulțime de pacienți la standardele cele mai inalte, totodata perfectionandu-si pregătirea profesionala, ați fi preferat sa fie un mediocru așteptând la sfânta șpagă? Vedeți cât de idiot sunteți când afirmati ca este un birocrat? Cum un specialist de clasa poate fi un hartogar? Aveți fracturi în propria logica. Mai mult, meciurile de handbal sunt sâmbăta și duminica. E cazul sa va cereți scuze. Terminat!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Vladimir Tismăneanu şi “ciorile de la Ţăndărei”
Ciorile fac parte din neamul corvidelor. Sunt diferite decât corbii. Folosirea cuvântului e peiorativă în ...