Simptomele “Ciumei roşii,” dezvăluite de purtătorul de cuvânt al PSD

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Lucian Romaşcanu, noul purtător de cuvânt al PSD, explică simptomele “CIUMEI ROŞII”: creştere economică, mai mulţi bani la pensii şi creşteri de salarii. El recunoaşte însă că nu au comunicat bine când erau la guvernare.

‘Noi, PSD, am învăţat din greşelile trecutului când am avut rezultate dar rezultatele de la guvernare au fost minimalizate de o comunicare defectuoasă. E destul de natural pentru noi acum să avem succes în comunicare pentru că avem şi marfă foarta multă de la clienţii noştri de la putere. Ca să facem un soi de glumă aşa, ciuma roşie a avut nişte simptome pe care le-a resimţit toată populaţia: simptomele au fost creştere economică, creşteri de salarii, creşteri de pensii. Din păcate nu am reuşit să le fructificăm dintr-o problemă de comunicare, dar spuneţi-mi care sunt realizările PNL-ului pe care nu le-au putut aduce în faţă pentru că au avut o comunicare defectuoasă. Din păcate, în loc să facă ce aşteaptă lumea, liberalii sunt defazaţi, discută alte priorităţi cum am văzut în ce s-a scurs din şedinţa lor de ieri unde discuţiile erau strict politice, strict în perspectiva electorală”, a declarat Lucian Romașcanu.

Citeşte şi: Judecătorii “sub drapel” vor DOSARE PENALE pentru Arafat şi Streinu-Cercel

„Nu poţi, ca partid de opoziţie, să nu strigi şi să nu-i tragi de mânecă, mai ales că noi am venit cu propuneri şi singurii care au respins de la început au fost liberalii. Trebuie să le spunem ‘Sunteţi cu totul pe lângă drum, lumea aşteaptă altceva de la voi’. Ei ar trebui să vadă partea plină a paharului, faptul că noi strigăm ar trebui să-i facă pe ei să lase orgoliul şi să preia din măsurile pe care le propunem, să ne strângem să vedem ce avem de făcut. Liberalii speră să tragă toata victoria la ei, dar dacă o sa fie un eşec o să plăteasca toată ţara, nu doar PNL”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al PSD.

 

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Gabriela Firea se implică în criza măştilor din capitală
După anunţul preşedintelui că din 15 mai, privind obligativitatea purtării măştilor de către cetăţeni, primarul ...