Sarmalele lui NOBLE/ Sărbătorirea REGINEI ELISABETA a ll-a la Bucureşti

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 94 de ani la 21 aprilie 2020, dar ea este sărbătorită oficial de britanici în luna iunie, eveniment marcat printr-o ceremonie denumit „Trooping the Colour” („Salutul Culorilor).

 

Răspunzând unei provocări a ambasadorului român de la Londra, Dan Mihalache, care a preparat la misiunea diplomatică celebrii noştri mici, Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, a venit cu revanşa: sarmale cu afumături.

Diplomatul şi-a pus şorţul de bucătărie şi a trecut la treabă.

citeşte şi; Un tânăr din Oltenia, premiat de Regina Angliei, pentru rezultatele excepţionale obţinute la Colegiul Imperial din Londra

‘Azi o să gătesc pentru dumneavoastră preparatul meu românesc preferat. Este un fel de mâncare pe care a descoperit-o când am venit prima dată în România comunistă, în 1983. Atunci nu se găsea în multe locuri. Acum, în Transilvania, în restul ţării, găsiţi acest preparat în orice restaurant. Este foarte popular’, a spus Noble, înainte de a începe să gătească. În momentul în care trebuia să pună sarmalele în cuptor, ambasadorul a făcut mici giumbuşlucuri pe gustul englezilor din România.

‘La final, vom avea ceva atât de delicios, încât veţi presupune că a fost inventat în Yorkshire. Atât de bun este’, afirmă el. Atunci când oala este scoasă din cuptor, diplomatul adaugă şi câteva sugestii de servire – cu smântână, cu mămăligă, vin românesc sau bere. ‘În perioada comunismului, cu greu găseai smântână. Acum este peste tot’, îşi aminteşte Andrew Noble.

Demersul diplomatului vine în ajunul unei importante celebrări britanice anuale. A doua zi de sâmbătă a lunii iunie este sărbătorită, în Marea Britanie, ca Zi Oficială de Naştere a Majestăţii Sale Regina.

Vezi VIDEO, AICI!

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Tun după tun / 100 de milioane de măşti, fără licitaţie
O afacere mai mare decât Skoda, cea care a dus la căderea guvernului Iuliu Maniu, ...