VIDEO / Biden îl acuză pe Trump că vrea să fure alegerile. “Va fi scos cu armata din Casa Albă”

Andrei Marcu ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

În pierdere de formă electorală, JOE BIDEN, contracandidatul lui DONALD TRUMP la alegerile prezidenţiale din 3 noiembrie 2020, a pornit atacul împotriva preşedintelui spunând că acesta va fura alegerile şi va fi scos cu armata din Casa Albă, relatează AFP.

Joe Biden, în vârstă de 77 de ani, este candidatul Partidului Democrat la preşedinţia SUA. Într-un interviu animatorului Trevor Noah, a declarat că este îngrijorat faţă de validitatea  buletinelor de vot prin corespondenţă, trimise prin poştă, la care urmează să se recurgă în număr mare din cauza epidemiei covid-19.

”Aceasta este cea mai mare îngrijorare pe care o am. Preşedintele va încerca să fure aceste alegeri”, a declarat fostul vicepreşedinte american în emisiunea The Daily Show difuzată miercuri.

”Acelaşi individ a spus că toate buletinele de vot prin corespondenţă sunt frauduloase (…), în timp ce se aşează la birou, în Biroul Oval şi îşi completează buletinul de vot prin corespondenţă”, a declarat Biden, referindu-se la votul preşedintelui american în alegerile primare din Florida, în martie.

Trevor Noah îl întreabă, atunci, dacă se gândeşte la ceea ce va face Trump dacă va fi învins în alegeri şi va refuza să recunoască rezultatul scrutinului.

”Da, m-am gândit”, îi răpunde fostul vicepreşedinte al lui Barack Obama, adăugând că armata va interveni cu siguranţă.

”Vă promit, sunt absolut convins că îl vor escorta foarte rapid afară din Casa Albă”, spune Biden.

”Este o ipoteză absolut ridicolă”, a reacţionat joi, la Fox News, o purtătoare de cuvânt a Casei Albe, Kayleigh McEnany.

”Lăsaţi-i pe democraţi în demagogia lor să răspândească teorii ale complotului”, a adăugat ea.

Preşedintele american a glumit adesea pe tema voinţei sale de a rămâne la putere mai mult de două mandate.

Secretarul Apărării Mark Esper s-a desolidarizat în mod public de preşedinte la 3 iunie, când Trump a ameninţat că scoate armata pe străzi pentru a opri insurecţia stradală.

”Nu sunt în favoarea decretării stării de insurecţie”, declara Esper, referindu-se la singurul text care i-ar fi permis lui Trump, comandantul suprem al forţelor americane, să desfăşoare militari activi împotriva cetăţenilor americani şi nu rezervişti din cadrul Gărzii Naţionale.

Va face armata americană un joc politic?

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
ALT JUNE CU STUDII DE SECURITATE / Chestorul liberal şi-a angajat fiul consilier la Ministerul Economiei
Alex Loreanu este noua achiziţie a Ministerului Economiei din lunga listă a nepotismului liberal. El ...