Eugen Şerbănescu îi solicită ministrului justiţiei să oprească “abuzul de drept” în cazul său

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Publicistul Eugen Şerbănescu, fost director al Centrului Naţional al Cinematografiei, este târât de aproape patru ani în lungi audieri la DNA, iar în ultimele săptămâni, procurorul de caz i-a schimbat încadrarea de la suspect la inculpat. Ca o premieră în istoria DNA, acuzatului nu i se impune în sarcina sa primirea de foloase necuvenite, ci în folosul producătorilor.

Citeşte şi: Barna către Orban: nu vă vine să strigaţi ‘fără penali în funcţii publice?’

Într-un memoriu adresat ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, intitulat: “OPRIȚI ABUZUL! OPRIȚI MASCARADA!” susţine că nu s-ar fi adresat domniei sale dacă în cazul său nu s-ar fi instrumentat o mascaradă. Acuzat fără probe, de faptul că nu i-a dat în judecată pe producătorii de film pentru întârzierea predării copiei martor, ceea ce ar fi în mintea magistratului un folos necuvenit, fostul director îi aminteşte ministrului că filmele sunt în proprietatea statului şi nu ale unei persoane de drept privat, iar lui i se impută întreaga finanţare cinematografică în valoare totală de 10 milioane de euro.

Şerbănescu solicită ministrului încetarea abuzului de drept.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Se impune o cerere de dizolvare a PNL? Norica Nicolai întreabă pentru un prieten liberal
Ludovic Orban a făcut apel la nerespectarea Deciziilor Curţii Constituţionale legate de dreptul asimtomaticilor COVID-19 ...