Fugarul Rizea, despre cum se lăuda Robert Negoiţă cu protecţia DNA

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

În contextul în care primarul sectorului 3, Robert Negoiţă a anunţat că nu va mai candida pentru un nou mandat din partea PSD, deputatul fugar Rizea îl ameninţă pe edilul “trădător” că va face noi dezvăluiri despre cariera sa. Până atunci prezintă momentele gudurării la picioarele lui Dragnea, când a fost trecut pe lista de parlamentari din Teleorman şi cum s-a lăudat cu protecţia DNA.

„Agramatul din comuna Maneciu cu bacalaureatul absolvit prin trafic de influenta la o varsta inaintata (asa cum am prezentat in Volumul I ,,Spovedania Lui Rizea”) a declarat chiar ca ii este rusine sa mai faca parte din PSD !
Pai bine mai Robertino cand te a pus Dragnea parlamentar chiar la el in ,,parohie” la Teleorman intre 2008 si 2012 ti a fost bine ??
Mi aduc aminte ca erai in stare sa i lingi si talpile la cum te gudurai pe langa el ! Cred ca s a si speriat Daddy credea ca,,te dai ” la el ,ca auzise multe intamplari cu tine prin diverse locatii din Delta unde nu mai tineai cont daca erai cu o partenera sau un partener …(…)

citeşte şi: Mărturia generalului GRU / Victor Ponta a fost la Şcoala de ofiţeri de la Băneasa în 22 decembrie 1989

Ca si in 2016 cand bateai la usa PNL ca sa candidezi la Capitala, acum cu viclenia care te caracterizeaza joci rolul Incoruptibilului chipurile ,,cu principii” ( cand ai invatat si termenul acesta ?)tu care timp de 8 ani ai facut afaceri doar cu firmele surorii tale sau ale acolitilor tai ,preluand de la SISTEM si celebra firma abonata la banii publici ,,Delta ACM 93 SA ” cu care ai asfaltat tot ce se putea asfalta in sectorul 3 !
Stiu ,ai inca o mare sustinere in DNA asa cum te ai laudat in acea zi de octombrie 2015 cand ne ai adunat la Casa Elliad pe toti ceilalti 5 presedinti de la sectoare ( Rodica Nassar , Dan Tudorache, Daniel Baluta , Gabi Mutu si subsemnatul ) spunandu ne ca Omul Tau din DNA ti a zis ca Dragnea va fi arestat si astfel ti ai anuntat in acea zi candidatura la presedintia PSD !
Poate o sa ne spui totusi ce s a intamplat ,cand dupa cateva ore ai anuntat printr un mesaj video postat pe facebook din spatele unei perdelute , ca iti retragi candidatura …?
Stai linistit ca o sa ti spun eu curand in Volumul II ,,Incoruptibilule cu prinţipii” !  a scris deputatul fugar Rizea.

Victor Ponta a afirmat aseară că şi l-ar dori pe Robert Negoiţă, candidat la Capitală din partea Pro România, dar s-a arătat sceptic că acesta ar vrea să renunţe la sectorul 3.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Axa Berlin-Bruxelles vrea să impună un nou premier României
Tot mai mulţi voiageri aduc în plisc spre Bucureşti un nou nume de premier. Fie ...